Ti találkoztatok már másokkal, akiket neten ismertetek meg? Vagy találkoznátok mással akit neten ismertetek meg?
Ha már volt ilyen, mennyi idő után találkoztatok vele?
Ha lehet mindkettőtök korát írjátok oda:)(amennyi idősek voltatok a találkozáskor)
Köszi!:D
Igen, a legjobb barátom a netről ismerem, méghozzá innen Gyakorikérdések.hu ról, én 17 és fél vagyok ő meg 16 és fél, de annyi mindenben hasonlítunk... am 1 hónap után találkoztunk egymással. :)
Ha érdekel vmi még akk szólj xD
Én egyszer akartam találkozni valami nővel de aztán kiderült, hogy Ő kb. 35 én meg 12 voltam. Legutóbb én voltam 18 és a lány 15. Legközelebb már lehet velem egyidős lenne, de igazából rá kellett döbbenjek nem akarok én szinte senkivel találkozni, legfeljebb pár külföldi taggal akikkel közös hobbink van, a régi videojátékok. De megosztok veled egy legendát, a régi jatek.hu-n állítólag megismerkedett egy pár, és pár év múlva bizony a lány keze meg lett kérve a fiú által. Csodák csak anno voltak, már nincsenek :)
Bár osztálytársaim találkoztak a WoWos guildtársukkal, aki valami Szegedi alak volt. Ők meg Szegedtől egy fél világra laknak :D
Óóó köszönöm szépen a válaszokat!:D nagyon jópofa kis sztorik:D
Igen, kedves utolsó én épp ilyen vagyok és én is találka előtt állok, szóval ezért kérdeztem,kíváncsi voltam a többiek tapasztalatára:)
egyébként 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!