Ha találkoznátok magatokkal valahol, akkor bírnátok magatokat?
Figyelt kérdés
szóval ha valahol megismerkednél magaddal úgy ahogy vagy,akkor bírnád magadat?2012. ápr. 15. 16:21
3/14 Évi9707 válasza:
Nem tudom, mert egyikünk se merne odamenni a másikhoz, és beszélgetést indítani...
4/14 A kérdező kommentje:
De ha biztosan h kéne magaddal beszélgetned,vagy oszt.társ.vagy valami:D
2012. ápr. 15. 16:49
5/14 anonim válasza:
ez elgondolkodtató, de ha megismerem majd egyszer így magam, feltétlenül szólok és elmondom, hogy bírtam-e :D :3
6/14 anonim válasza:
Ez a kérdés ugyanazt jelenti, hogy van-e önbizalmad. Aki birja, békében van magával, az jól áll. Aki azt irta, hogy összeveszne magával, az szorong. Aki azt irta, nem merne odamenni magához, az nem mer szembenézni önmagával.
7/14 A kérdező kommentje:
és ha én nem tudom eldönteni...akkor én nem vagyok biztos magamban?
2012. ápr. 15. 17:04
9/14 anonim válasza:
Akkor nem vagy biztos magadban, határozatlan vagy, igen :)
10/14 anonim válasza:
nemhiszem:D:D elég kritikus vagyok magammal szemben, biztos lenézném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!