Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elfogultak vagytok magatokkal...

Elfogultak vagytok magatokkal szemben?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy van itt olyan aki magát érzi a legszebbnek akárkinél? Vagy volt már olyan,hogy bevallotad magadnak igenis van nálam szebb nő,vagy épp jobb hapsi.
2009. szept. 15. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szigorú vagyok magammal. Persze, hogy van nálam szebb nő ez nem is kérdés. Mindenkinél van egy szebb. Sok mindenben lehetnék jobb, sok olyan dologban, amiért csak tennem kellene, nem adottság kérdése. De sok olyan van, amiben igenis jobb vagyok, mint más. Én bevallom ha egy másik nő szebb, szép, sőt meg is dícsérem,hogy milyen csinos. Sőt, a páromnak is szoktam mondani, hogy ez meg az milyen csinos. Szerintem ez az egészséges gondolkodásmód.
2009. szept. 15. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem van egy fontos elvem, ami a hétköznapokban ugyan nincs előtérben, de azért ezen alapul minden:

Én magam vagyok az egyetlen ember akire MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SZÁMÍTHATOK!!Bízok a többiekben is, de csak magam vagyok ezer százalék.

Így minden én vagyok magamnak. És két énem van, akik irányítgatják egymást.

Az önbizalmam is helyén van, sokszor mondom magamnak, hogy gyönyörű vagyok, de ha nem úgy érzem azt is.

Ez jól esik, nincs vele baj.

2009. szept. 15. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Néha a szülők annyira csodálják gyermeküket, hogy elhitetik vele, ő a legszebb, legokosabb, stb... Végül is nem olyan nagy vétek, nyílván szeretetből fakad, de később nehéz az ilyen beképzelt gyerek helyzete. Olvashat erről itt alább, csak okosan és szeretettel godnolj a szüleidre, ne hibáztasd őket, légy megértő.

[link]

2009. szept. 15. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem én reálisan látom magamat. Tisztában vagyok az összes jó és rossz tulajdonságommal egyaránt.
2009. szept. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!