Mit csináltok, mit kezdtek magatokkal, amikor úgy igazán magatok alatt vagytok? Anyagi gondok, veszekedés, önutálat, tehetetlenség, stb.
Figyelt kérdés
És ilyenkor egyértelműen nincs kedve az embernek semmihez.2009. márc. 20. 18:00
1/9 anonim válasza:
Hmmm... hát én ilyen állapotban kommunikálni nem tudok senkivel. És legtöbbször "kiírom magamból" a bánatot, regényt írok, vagy ilyenek. Vagy olvasok vagy ilyenek... vagy a macskáimmal foglalkozom... ><
2/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire.Ha a legbrutálisabb akkor egész nap eszem alszom és nem beszélek csak azokal akiket a legjobban szeretek, amugy ez nem tudatod ez csak mindig így jön.
Ha meg ki vagyok de nem a legrosszabb akkor elmegyek bulizni a barátnőimmal s becsípek egy kicsit.
3/9 anonim válasza:
Megnyugtató zenét hallgatok, az nagyon sokat segít nekem. Vagy jó sok csokit zabálok:P
4/9 anonim válasza:
Jól kisírom magamat, aztán sírás után megpróbálom megoldani a dolgot.
5/9 anonim válasza:
Én most ilyen helyzetben vagyok.Ezt tettem:átgondoltam a dolgokat,és elkezdetem megoldásokat keresni a problémákra.Keseregni nincs értelme,csak megy az idő és a gondok annál később oldódnak meg,minél többet sajnálod magad és nem teszel semmit.Hidd el,már attól jobban érzed magad,hogyha csak elkezdesz tervet készíteni a megoldásra és így láthatod a lehetőségeket,hogy nincs minden veszve.És tenni kell érte!Sok sikert!
6/9 anonim válasza:
Zenét hallgatok meg döglök. Gondolkodok és relaxálok! :)))
7/9 anonim válasza:
Jelenleg én is ilyen állapotban vagyok, és már kb 2 hete csak eszem, alszom és azon gondolkodom, hogyan végezhetnék magammal
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Tudod, hogy ez nem megoldás.
Soha, semmire nem az!!
Mindig lesz jobb a mostani helyzetnél.
:)
2009. márc. 24. 10:50
9/9 anonim válasza:
A kommunikációt ilyenkor én is hanyagolni szoktam. Az írás segít, ezért van a naplóm. És keresek vmi filmet, amin sírhatok (általában nem sikerül). A lényeg, h. vmi megható és elgondolkodtató is legyen (semmiképpen sem bugyuta nyávogós, mert az csak felbosszant) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!