Fekete kabátos, nadrágos, cipős, csukjás alakkal találkoznátok az év bármely időpontjában. Mit tennétek? Rendőrséget, egyebet hívnátok?
Figyelt kérdés
Példul. Este látsz egy fekete alakot az ablakod előtt, alatt aki ugyan veled szembe fordult, de az arcát nem látod. Mit tennél? Félnél?2009. ápr. 13. 19:35
1/16 anonim válasza:
Milyenre gondolsz?Olyan hosszú bőr/ballonkabátosra, aki épp egy iskolai lövöldözésre, mészárlásra készül?
Ha feltűnően viselkedik, vagy ideges akkor lehet hogy beszólnék a rendőrségre.
2/16 anonim válasza:
Félnék,persze.lehet hogy még nappal is.Hogy mit tennék?gőzöm sincs.Valószínüleg teljesen lebénulnék a félelemtől,főleg sötétben.
3/16 anonim válasza:
Semmit. Attól, hogy így néz ki, még nem feltétlenül akar elkövetni valamit.
4/16 anonim válasza:
Semmit. Sok ilyen fura ember van.
6/16 anonim válasza:
panelba lakunk az elsőn,így nehezen fordulhat elő.de sikítanék :D
7/16 anonim válasza:
Nagyon élénk a fantáziád.Hányszor láttad az X-Men-t ?
Nincs valami fóbiád ?
8/16 anonim válasza:
Nem félnék. Mindenki úgy öltözik ahogy akar.
(Nekem is van egy tök jó, hosszú fekete bőrkabátom, nagyon szeretem.)
9/16 A kérdező kommentje:
zSÍR
2009. ápr. 13. 20:51
10/16 anonim válasza:
Sokszor én is igy nézek ki, szóval nem tulajdonitanék különösebb jelentőséget a dolognak! Ha sokszor ott áll az ablakom előtt, akkor kimennék, és megkérdezném mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!