Fekete kabátos, nadrágos, cipős, csukjás alakkal találkoznátok az év bármely időpontjában. Mit tennétek? Rendőrséget, egyebet hívnátok?
Figyelt kérdés
Példul. Este látsz egy fekete alakot az ablakod előtt, alatt aki ugyan veled szembe fordult, de az arcát nem látod. Mit tennél? Félnél?2009. ápr. 13. 19:35
11/16 anonim válasza:
énis ilyen vagyok csak rajtam maszk is van és általában ki vagyok festve black metálosan :D és amugy 1 ártatlan eröszakot elitélö srác vagyok
13/16 anonim válasza:
Próbálnék kikerülni a mátrixból xD
14/16 anonim válasza:
Felnek mivel elegge felos vagyok de mivel en is panelban lakok nem biztos,hogy az en ablakom alatt all,igazabol nem csinalnek semmit probalnam elterelni a figyelmem.
15/16 anonim válasza:
Félnék, sikítoznék, bebújnék a takaróm alá:D a hangzavarra pedig odajönne anya :D
16/16 A kérdező kommentje:
Ez tetszik!
2009. ápr. 18. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!