Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Aki 9. -be megy volt már...

Aki 9. -be megy volt már osztálytájékoztatón vagy megy majd? Aki volt az eltudná mesélni, hogy milyen volt meg miket mondtak? Találkoztatok-e az ofőtökkel. Stb.

Figyelt kérdés
2012. máj. 19. 11:17
 1/9 anonim válasza:
Én már voltam.Nekem olyan volt,hogy egy kis műsort adtak elő a 9.-esek.Aztán az igazgató elmondta kinek,ki lesz az osztályfőnöke.Aztán elmentünk egy terembe,ahol részletes tájékoztatást kaptunk a beiratkozásról meg ezekről.Az osztálytársaiddal is találkozhatsz meg minden.Remélem a személyes tapasztalataimmal segítettem neked :D amúgy az normális ha izgulsz,én is nagyon de nagyon izgultam :)
2012. máj. 19. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:

és milyen műsort adtak elő ?színházit?

beszélgettél az osztálytársaiddal?

igen most nagyon izgulok mert szerdán megyek osztálytájékoztatóra

2012. máj. 19. 16:25
 3/9 anonim válasza:
egyszerűen olyan műsor volt,hogy akik most 9.-esek azok hogy érzeték akkor magukat,amikor nekik is volt ilyen osztálytalálkozójuk.Csak eggyel tudtam beszélgetni.Nagyon nem is volt rá lehetőség.De szerintem még az első alkalommal,csak ülj szépen és nézd végig jó alaposan az osztálytársaidat.Ne viselkedj hülyén mert azt gyorsan kiszúrják.És természetes ha izgulsz.:D
2012. máj. 20. 13:41
 4/9 A kérdező kommentje:
ha mindenkit alaposan végig nézek az nem néz ki furán és nem néznek hülyének?:D
2012. máj. 20. 15:17
 5/9 anonim válasza:
áh dehogy..szerintem ez normális ha mindenkit alaposan megnézel :)
2012. máj. 21. 13:52
 6/9 A kérdező kommentje:
jó majd megpróbálok úgy megnézni mindenkit ,hogy ne legyen annyira feltűnő
2012. máj. 21. 15:00
 7/9 anonim válasza:
tedd azt...de szerintem még most vond le a következményeket,hogyan is viselkednek néhányan,hogy majd később tudd kivel is érdemes barátkozni egyáltalán :D
2012. máj. 23. 06:52
 8/9 A kérdező kommentje:
okéé...akkor ma megnézem ki normális ki nem ...te neked a legtöbb ember normális volt?vagy voltak azért nem normálisok?
2012. máj. 23. 13:31
 9/9 A kérdező kommentje:
:( sajnos lemaradtam a névsorolvasásról és sok embert nem láttam mert eltakarta őket a fal
2012. máj. 24. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!