Ezek a doctor who-s cuccok melyik részben voltak?
2012. júl. 16. 07:44
2/11 A kérdező kommentje:
Nem hiazem mert az ő szónikja más.
2012. júl. 16. 22:33
3/11 A kérdező kommentje:
*hiszem
2012. júl. 16. 22:34
4/11 Keitha válasza:
Hát ott van river csavarhúzója, amivel még a 10. találkozott a könyvtárban. Aztán ott van az a generátor vagy mi, ami szintén a 10.-nél volt, az olimpiás résznél. A fegyvert azt nem tom hol volt.
5/11 anonim válasza:
én nagy rajongó vagyok de még nem láttam ilyeneket kivéve a doktor csavarhúzóját! lehet hogy a 7. évadban vannak.
6/11 A kérdező kommentje:
Az a csavarhúzó az nem river-é. Az egyiket nem tudom a másik az a 11.-é.
2012. júl. 18. 08:31
7/11 A kérdező kommentje:
„Hát ott van river csavarhúzója, amivel még a 10. találkozott a könyvtárban. Aztán ott van az a generátor vagy mi, ami szintén a 10.-nél volt, az olimpiás résznél. A fegyvert azt nem tom hol volt.”
Az nem River-é és a másikra az van írva, hogy Personal Tardis, szóval az szerintem ne az ami az olimpiás részban volt aminek a címe: A rettegett lány.
2012. júl. 18. 08:33
8/11 RodRigó3 válasza:
A fegyver az vmi dalekos sz@rság (vagy még nem volt a sorozatban), a bal szónika talán a kövi dokié de nem River-é, a jobb a 11-é, és az a nem is tudom mi az az olimpiás részbem van.
9/11 A kérdező kommentje:
Ott vannak a nevük és nem az olimpiásban volt annak az a neve, hogy Personal TARDIS.
2012. aug. 14. 22:25
10/11 öhhhhhhhh válasza:
a fegyvert még én sem láttam, pedig megnéztem már a hetedik évados részeket is. a felső cuccra azvan írva h karon viselhető időutazógép vagy mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!