Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha találkoznátok a Doktorral,...

Ha találkoznátok a Doktorral, ti utaznátok vele a TARDIS-on? :D

Figyelt kérdés

Ti elhiszitek, hogy vannak köztünk időutazók? Most kerestem erről anyagokat, ti látjátok a képen a nőt?

[link]

De tényleg sok helyen írnak róluk. Ti mit gondoltok?

2012. júl. 19. 14:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"bizonyítható."

Na gyerünk okostojás, bizonyítsd! Te biztos ott voltál.

2012. júl. 19. 22:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Már bizonyítékot is találtak az időutazásra a hadronütköztető segítségével

[link]

2012. júl. 19. 22:35
 23/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Tessék (nem nesze):

[link]

Olvasgass.

Nem voltam ott, de ahogy nézem, közelebb voltam hozzá, mint te.

Pedro

2012. júl. 19. 22:39
 24/24 Shai-Hulud ***** válasza:

A kvantumfizikában ismert jelenség az idővisszahatás. Mikroszkopikus méretben (elemi részecskék között) ez általános jelenség. De azért ne keverjük, ez KIZÁRÓLAG szubatomi részecskék esetén van így, már atomi szinten SEM igaz az "időutazás", nemhogy makroszkopikus tárgyakra.

Az LHC segítségével igazolták az idő relativitását, azaz hogy egy nagy sebességű objektum SAJÁTIDEJE lassabban telik, mint a kisebb sebességűeké.

De csak zárójelben jegyzem meg, hogy ezt már a GPS rendszerek beüzemelése óta fizikailag bizonyítottnak tekinthetjük, hiszen ezeket korrigálni kell a műholdak keringési sebességéből fakadó idődilatáció miatt.

Ha már a fizikánál tartunk - csak hogy helyükre tegyük a dolgokat... :-)

Pedro

2012. júl. 19. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!