Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha találkoznátok a Doktorral,...

Ha találkoznátok a Doktorral, ti utaznátok vele a TARDIS-on? :D

Figyelt kérdés

Ti elhiszitek, hogy vannak köztünk időutazók? Most kerestem erről anyagokat, ti látjátok a képen a nőt?

[link]

De tényleg sok helyen írnak róluk. Ti mit gondoltok?

2012. júl. 19. 14:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ma még nem tudjuk ezt megvalósítani, vagy csak nem kötik az orrunkra. De ahm, tök jó, hogy ti így el tudtok veszekedni.
2012. júl. 19. 16:41
 12/24 anonim ***** válasza:

[link]

Nesze!

2012. júl. 19. 16:47
 13/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Köszönöm (bár a "tessék" szónak jobban örültem volna).

"Napjaink leghíresebb fizikusa és kozmológusa a Daily Mailnek írt cikkében azt állítja, az időutazás lehetséges. Nem kell hozzá más, csak egy féregjárat, a Nagy Hadronütköztető vagy egy nagyon, nagyon gyors rakéta. "

Ezzel csak az a baj, hogy a féregjáratok léte, a "nagyon-nagyon gyors" (fénysebesség feletti) rakéta eddig csak ELMÉLETBEN létezik. Ezt Hawking saját maga állítja...

Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a Harmonet bulvár rovatát nem igazán tekintem tudományos forrásnak.

Pedro

2012. júl. 19. 16:56
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen tudom, te mindenkinél okosabb vagy... :) Kinek játszod meg magad te egoista?
2012. júl. 19. 18:09
 15/24 anonim ***** válasza:

Amúgy a NASA már rég talált bizonyítékot a féreglyukak létezésére:

[link]

Le vagy maradva!

2012. júl. 19. 18:10
 16/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Bizonyítékot??? Ugyan hol? Végigolvastam, de ebben semmilyen bizonyíték nincs. Elméletnek lehet kiváló, de hogy mikor tudják igazolni... Szóval BIZONYÍTÉK még nincs. :-)

De bocs, ez is csak egy egoista megszólalás volt, önző módon csak a tényeknek hiszek.

Micsoda megjátszás! :-DD

Pedro

2012. júl. 19. 19:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Hiszel az ősrobbanásban?
2012. júl. 19. 19:37
 18/24 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem HIT kérdése. Az ősrobbanás az általunk ismert fizika törvényei alapján bizonyítható.

De a "mágneses kapuk" azért elég messze állnak a féregjáratoktól:

http://www.youtube.com/watch?v=hKhPL58H0Ug&feature=player_em..

A cím kissé nagyzol, mert SEMMILYEN bizonyíték nincs, csak egy jelenséget magyaráznak újszerű, bár lehet, hogy ígéretes módon.

Pedro

2012. júl. 19. 20:21
 19/24 anonim ***** válasza:

A második részben a Doktor (még Christopher Ecclestone) megbugyerázta Rose telefonját, így i.sz. 5milliárdból is haza tudott telefonálni az anyukájának kétezer valamennyibe. Csak egy szonikus csavarhúzó kell hozzá, és violá!

nanananana? :D

(BATMAN)

Ja, szegény Doktornak meg méretes fanbaseja van, így ha netán a Földre keveredne, és valaki felfedezi, a csajok visítva beszállásolnak a Tardisba, perzse ha hasonlít Tennantre, mert asszem Matt Smithttől már nem annyira nedvesednek.

2012. júl. 19. 20:55
 20/24 A kérdező kommentje:
De a Doktor nem kerül szexuális kapcsolatba az utasaival! Ez szabály. Rosenál is ez volt a probléma. xD
2012. júl. 19. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!