Véletlenül készítettem egy szellem képet. Vélemények?
Na eddig mindig mikor láttam egy kérdést hogy biztos szellem van otthon stb,és nem volt kép mindenki azt kérte.
Na most az a helyzet hogy van is.
Elmentünk nyársalni haverokkal az erdőbe.A közelben van egy barlang ahol még a 90es évek közepén öngyilkos lett egy menyasszony.Elvileg már látták.
Na szóval nyársalunk sörözünk stb és persze vittük a fényképezőt mert hát megkell örökíteni a bulit.
Összesen egy képen találtunk valamit.ami olyan mintha valami csukjás alak lenne.
Füstöt kizárom,mert annak nem ilyen az alakja,és minden felé lenne,valamint az azt követő képeken egyáltalán nincs semmi füst sem.
A dolog a kép bal oldalán található,szerintem mentsétek le és nagyítsatok rá úgy jobban kivehető.
Íme a kép,véleményeket kérek:
nekem is füstnek tűnik, megspékelve visszatükröződéssel.
gondolj bele, oké hogy szabad szemmel nem ilyen a füst, de talán egy menyasszony így néz ki? mint a házvezetőnő robot a Jetsonsból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!