Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért félek? (Többi lent)!

Miért félek? (Többi lent)!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne az én nagybajom, hogy 2hetes korában a kisfiam, meghalt, és a temetésen, megnéztem, azóta, nagyon félek mindentöl, pláne ha egyedül vagyok! Tudtok nekem valami tanácsot adni hogy mit tegyek ez ellen? Köszönöm!
2014. jan. 10. 13:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szegényem borzasztó :(. Nekem nem kellett ilyet végig néznem én valamiért amúgy is félek gyerekkorom óta ha egyedül vagyok nem alszok éjjel. Nem örülök neki de még én sem jöttem rá mit lehet tenni ellene.
2014. jan. 10. 13:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Én is féltem eddig is, de nem olyan komoly szinten hogy már fényes nappal is, pláne azóta volt egy nagyon rossz esténk a párommal, az este különösen is féltem és apáromat meg is ülték, szóval nem értem! De amugy köszi
2014. jan. 10. 13:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy a párodat meg is ülték. vagy félre írtad?
2014. jan. 10. 13:46
 4/14 anonim ***** válasza:
megülték? nem szeretném tudni mit is értesz ez alatt. de itt nem kaphatsz választ, inkább tedd fel a kérdést a tudományok rovatban, ott talán tudnak valamit mondani.
2014. jan. 10. 14:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom, ami a kisfiaddal történt.

Szerintem beszélhetnél egy pszichológussal, lehet, hogy tudna neked segíteni legyőzni a félelmedet, vagy ha olyan emberekkel tudnál erről beszélni, akiknek sajnálatos módon szintén elhalálozott a gyermekük, mert ők jobban megérthetik, hogy min mész keresztül, mint bárki más.

2014. jan. 10. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Szerintem először is meg kellene tudnod mondani magadnak, hogy pontosan mitől is félsz. A félelemnek van tárgya. Olyan nincs, hogy mindentől. Mi az a minden?

Szóval ha tudod, hogy mi vált ki félelmet, akkor tudsz rajta segíteni. Pl ha attól félsz, hogy bemennek amíg egyedül vagy, akkor növelheted a biztonságérzetedet azzal, ha egy plusz zárat felszereltetsz. Ha este félsz elaludni, vagy a szokásos neszektől, akkor a tv-t időzárra teheted, így még megy amikor elalszol, és a hangja elnyomja a halk zörejeket.

Ha tudod, és le mered írni, hogy pontosan mitől is félsz, akkor lehet hogy közösen át tudjuk beszélni itt a többiekkel együtt, és fel tudsz oldódni kicsit.

2014. jan. 10. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom.A félelemnek NEM MINDIG van tárgya.Szorongás.Meg kell tudni gyászolnod a történetedet,fel kell oldani a traumát.Menj el kineziológushoz,pszichológushoz,Hellinger-családállításra,homeopata orvoshoz.Sokat tudnak segíteni.Keress valami hobbit,olvass vagy tanulj valami újat, ami leköt és feltölt lelkileg.
2014. jan. 10. 15:23
 8/14 anonim válasza:

Jaj szegény :(

ez nem ezotéria témába való az bizotos :(

2014. jan. 10. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy dologtól ne félj, szakemberhez fordulni.

Nem tudom mennyire súlyos a dolog, az én testvéremnek hasonló problémája volt, pszichiátria lett a vége(igaz ott gyógyszeres kezelést kapott, azóta kiegyensúlyozott életet él). Ne hagyd, hogy elfajuljon.

2014. jan. 10. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, ez azért van, mert így jön ki nálad a stressz, amit a gyermek halála okozott.Ez természetes.Sok szomorúság, félelem lehet most benned.Az imáknak van ilyenkor a legnagyobb gyógyító, vigasztaló erejük.
2014. jan. 11. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!