Miért félek? (Többi lent)!
Szia!
Nagyon sajnálom, ami a kisfiaddal történt.
Szerintem beszélhetnél egy pszichológussal, lehet, hogy tudna neked segíteni legyőzni a félelmedet, vagy ha olyan emberekkel tudnál erről beszélni, akiknek sajnálatos módon szintén elhalálozott a gyermekük, mert ők jobban megérthetik, hogy min mész keresztül, mint bárki más.
Sajnálom!
Szerintem először is meg kellene tudnod mondani magadnak, hogy pontosan mitől is félsz. A félelemnek van tárgya. Olyan nincs, hogy mindentől. Mi az a minden?
Szóval ha tudod, hogy mi vált ki félelmet, akkor tudsz rajta segíteni. Pl ha attól félsz, hogy bemennek amíg egyedül vagy, akkor növelheted a biztonságérzetedet azzal, ha egy plusz zárat felszereltetsz. Ha este félsz elaludni, vagy a szokásos neszektől, akkor a tv-t időzárra teheted, így még megy amikor elalszol, és a hangja elnyomja a halk zörejeket.
Ha tudod, és le mered írni, hogy pontosan mitől is félsz, akkor lehet hogy közösen át tudjuk beszélni itt a többiekkel együtt, és fel tudsz oldódni kicsit.
Jaj szegény :(
ez nem ezotéria témába való az bizotos :(
Egy dologtól ne félj, szakemberhez fordulni.
Nem tudom mennyire súlyos a dolog, az én testvéremnek hasonló problémája volt, pszichiátria lett a vége(igaz ott gyógyszeres kezelést kapott, azóta kiegyensúlyozott életet él). Ne hagyd, hogy elfajuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!