Besenyőpistabácsi kérdése:
Lehet, hogy egy ismeretlen dimezióból jönnek a hangok?
Figyelt kérdés
Ezeket a hangokat nem mindig hallom, de időnként megszólal a zene. Olyan zene, olyan dallam amit nem tudok beazonosítani, hiszen nem hallok ilyeneket a médiában.2013. okt. 20. 10:17
11/15 anonim válasza:
Én is hallottam már ilyet, csak nem ébren. Már sokszor hallottam zenét, de csak ritkán volt olyan amit ismertem is, némelyik pedig tényleg nagyon dicsőnek, diadalmasnak tünt.
Amúgy elméletben ilyen zene alapján "folyik" a gondolkodásunk, hangulatunk de még a sorsunk is, a láthatatlan zene alapján jutnak eszünkbe, bukkannak fel elménkben a dolgok is, amelyeket látszólag mi gondolunk ki, de ez csak elmélet.
12/15 anonim válasza:
Persze b+ csak is én meg tudod ki vagyok Norbi b+ még ez is hietőbb
13/15 anonim válasza:
Szerintem ne drogozz annyit, vagy ha tetszik a dolog akkor meg "merülj el" benne még jobban!!!!
14/15 anonim válasza:
szépen megveszed az FL studiot, és megcsinálod a zenét amit hallasz. talán egy új előadó veszett el benned
15/15 anonim válasza:
Szerintem van a közelben egy dubstep rajongó,hangos hifivel.
Vagy szimplán csak őrült vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!