Ismeretlen lény tetemét mosta partra a víz (Jomoro megye, Ghána). Vajon mi lehetett? Lehet a Loch Nessi rokona?
Elképzelhető, hogy a Loch Nessi szörny genetikai rokana az ami a partra került Gánában? Mindenesetre nagyon hasonlít a Nessire, szerinted is? Mi lehet?
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Ma már trollkodtál egyet. Az nem volt elég?
A föld élővilága még nincs feltérképezve egészen. Ne bánatosodj emiatt!
"Elképzelhető, hogy a Loch Nessi szörny genetikai rokana?"
Több, mint valószínű, szerintem mindkét szörny a kitalált lények (Creaturae Poeticae) családjába tartozik.
Egyébként a "bojtos úszójú hal"-ról is úgy tudták, hogy kb. 200 évvel ezelőtt kihalt. Kb. 10 évvel ezelőtt valahol a déli-tengerekben fogtak először a halászok egy példányt, később tudósok ugyanott lemerültek a tengerbe, cca 300 méter mélységben láttak még másikat is.
Ebben a percben mutattak a Spektrumon egy u.n. "Tiktalik" nevű őslény megkövesedett példányát. Tengeri lény, az első két uszonya helyén még (hasonlóan a krokodik lábaihoz) 5 ujja van, de formáját, felépítését tekintve az emberi kézfejhez hasonlítható. Műsor-előrejelzés volt.
Bocsi későn reagáltam, nem figyeltem, mikor lesz adásban!
Ha valakit érdekel, írjon, odafigyelek, és visszajelzek, ha sikerül elfognom a következő műsor-ismertetést.
Partra vetett furcsa, ismeretlen lény,
elég ocsmány szegény, az bizony kétségtelen tény.
Csendesen, magányosan rothad a parton,
mint fiúwcben a lepisált térelválasztó gipszkarton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!