Mit jelent ez az álom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy hóviharban állok, egyes egyedül (sejtésem szerint Szibériában), hirtelen meglátok egy testes férfit közeledni. Kb. 182 cm, közepesen hosszú szürkés-fehér hajjal, és ibolyaszínű, mélyreható szemekkel. 24 éves körül lehet és egy fakóbarna színű kabátot visel, rajta sárga csillaggal és egy fehér-vörös csíkos szalaggal. Az illető a kezét nyújtja nekem és én elfogadom. Ekkor magához húz és megölel. Itt vége szakadt az álmomnak.2013. aug. 5. 16:49
1/9 patrikf1 válasza:
Én azt veszem ki belőlle,hogy valahol megrekedtél az életedben és van valaki a közeledben aki szeretne neked segíteni,amit el kell tőlle fogadnod,hogy továbbléphess.
2/9 A kérdező kommentje:
Értelmes választ kérek! (Pl. az első csak bővebben)
2013. aug. 5. 23:16
5/9 A kérdező kommentje:
Igen. Miért?
2013. aug. 12. 00:47
6/9 anonim válasza:
Csak a férfi leírása alapján gondoltam rá, hogy te is szereted az animéket. :) Azokban vannak ilyen karakterek... (haj és szem színre gondolok) amúgy én imádom őket! :D
7/9 A kérdező kommentje:
De nem azt kérdeztem ki szereti az animéket, hanem mi az álom jelentése! Tehát minden válaszadótól kérem, hogy ne offoljon!
2013. aug. 13. 14:00
8/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem te valamit olvasni szeretnél... Pl.: "U, ez igen... biztos feladatod van", vagy "azta, ennek ez a jele"
De miért? Hosszu a nyári szunet?
Fogadni mernék, hogy nagyon fiatal vagy még és gazdag a fantáziád...
De, ha igaz volna a tortenet... segitsegre vagysz egy helyzetben.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De lehet még küldeni! :)
2013. szept. 18. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!