Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy apám - aki elhunyt 14 éve - hátulról szorítja a mellkasom és azt mondja, hogy nemsokára meghalsz. Az arcát nem láttam de neki könyörögtem, kiabáltam, hogy: "Apa ne szoríts! " Nagyon kiborított ez az álom. Éreztem ahogy elgyengülök és elhagyom magam. Fájt a mellkasom mikor felébredtem.2013. aug. 4. 20:36
1/1 anonim válasza:
Első olvasásra nekem olyannak tűnik, mintha elhunyt édesapád meg akart volna menteni téged. Felébredtél, fájt a mellkasod. Ha az álom nem ébreszt fel, talán komolyabb bajod is eshetett volna.
Egyszer olvastam valahol arról, hogy mikor valaki megbotlik az álmában és hirtelen felébred az azt jelenti, hogy az agy felkeltette mert különben megfulladt volna.
Ebben az esetben apád tette ugyanezt egy álom formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!