Mit jelent ha álmomban bocsánatot kérnek tőlem?
Ha vágytál rá már előtte is, hogy kiengeszteljen, akkor lehet csak egyszerű vágyálom.De ha nem vártál a bocsánatkérésére, akkor viszont az álmod igaz lehet.A fiú megbánhatta, amit tett.Nagyon érdekes lenne utána járni, nem próbálnád meg?Mondjuk, beszélni vele pár szót, kipuhatolni vajon most hogy érez?
Nekem is volt néhány bocsánatkérős álmom.Olyanok kértek bocsánatot, akiktől nem is számítottam volna rá.Az érdekes az, hogy mindegyik álmomban ugyan úgy jelentek meg:mindegyik személy ült, én előttük álltam.Felnéztek rám, úgy kértek bocsánatot.Nekem még nem sikerült megtudnom, valóban így éreznek-e, de kíváncsi lennék nagyon.
Akkor leírnád majd, ha megtudsz valamit?Csak mert én is kíváncsi vagyok, mennyire lehet hinni az ilyen álombeli bocsánatkéréseknek.Sok sikert :)
Megírhatod akár privátban is majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!