Miért lehetnek ilyenek az álmaim? A legtöbb álmomra emlékszem, bár elég zavaros minden, reggelente fáradtan kelek és csak azért nem kelek szívesen korán, mert tudom akkor nem álmodom "eleget".
Ez nagyon jó hogy ilyen a lelki alkatod, biztosan intuitív is vagy, és szerintem tehetséged is van az ilyesmi dolgokhoz. Pl a tudatos álmodást könnyen meg tudnád tanulni.
A visszatérő álmok amúgy gyakran utalnak előző életekre.
Hát az ember már csak ilyen,vannak álmaik.
"miért lehetnek ilyenek az álmaim?" Gondolod,hogy mások megrendelik az álmaikat, Próbálgasd. Hátha sikerül. Addig se u8natkozol.
Ugyanígy vagyok én is. *pacsi*
Tapasztalatból mondom, hogy tènyleg könnyen meg tudod tanulni a tudatos álmodást. Próbáld ki.
Mostmár nem igen foglalkozom az álmaimmal, nem is nagyon érdekel, így a tudatos álmaim is elbújtak. Most meg megint zavarósan sokat álmodom. xD és hülyeségeket. 15/L írj ram ha kedved úgy tartja, beszélgethetnénk :D
Ez egy jó dolog ha a emlékszel mert a saját lelki életed tudod "nyomon követni". Most képzeld el azokat az embereket akik nem emlékszenek az álmaikra, felkelnek reggel 6kor, munkába mennek, hazaérnek, tv-t néznek aztán kezdődik nekik elölről az egész.
Még akkor is ha szenvedsz a lelki életed miatt, az csak jót jelent mert neked legalább van.
Az intuíciódat próbáld fejleszteni, pl mi az első gondolatod, megérzésed egy-egy álommal kapcsolatban vagy egy-egy dologgal kapcs, akkor is ha akár nem álom.
Szellemek pedig mindig vannak körülöttünk, a legfelsőbb síkoktól kezdve.. De a legtöbb persze enm a legfelsőbb síkról való, csak huncutkodó szellem. Ahhoz hogy megértsd a dolgokat magadat kell megértened és intuíciót kifejleszteni mégjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!