Étkezési zavaros lány vagyok. Ezért álmodok folyton ételről, evésről?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szinte minden álmomban, szóljon az bármiről is, eszek. Tehát csak álmodok valamiről, aztán hirtelen előkerül valamilyen kaja, és megeszem, az ízét is érzem. És közben is arra gondolok, hogy nem kellene, nem szabad, nem akartam ma semmit se enni. Utána felébredek, és még akkor is bűntudatom van, elhiszem, hogy megettem, és néha kell több óra is, hogy tudatosuljon bennem, hogy csak álom volt. Ez normális (már amennyire lehet)? Illetve azért van, mert elnyomom az étvágyam?2012. jan. 2. 17:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem azert van, mert ugy tudod, hogy etkezesi ZAVARod van, tehat ugy tudod, nincs veled rendben valami, es foglalkoztat ez a tema. Arrol amodunk, ami eberen is foglalkoztat bennünket, azt tovabbalmodjuk, nemritkan az alom segit tisztazni, megoldani, amire keressük a valaszt magunkban. A "nem vagyok jo" tudat miatt büntudatod van, ez jelenik meg. ("nem kellene, nem szabad, nem akartam")
"Ez normális (már amennyire lehet)? " -kerdezed, amiben benne van, hogy magad is tudod, hogy ennek nem kene igy lenni. Nem normalis, az a normalis, ha harmonia van benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!