Minden éjjel álmodok, és mindig reggelente felébredek megnézem az idöt és visszaalszok és elgondolom hogy hol hagytam abba az álmomat és folytatódik de szinte ez megy már egy ideje. Mitöl lehet ez?
Érdekes, velem is volt már ilyen, nagyon jó élmény volt, szerencsés vagy, hogy te ilyen sokszor átélheted ezt :)
Amúgy az a lényege, hogy tényleg nem vagy nagyon ébren. Tudatodnál vagy, emlékszel a dolgokra, de pl nagyon zombisan álmos vagy, és csak fekszel. Szal nem mész ki vécére, nem kezdesz el robotot építeni xD
Ezt énis szoktam, főleg, ha szeretném, hogy folytatódjon. Még nem zökkentél ki az álmodból teljesen és azért lehet. Mondjuk nálam van, hogy folyatódik, de valahogy a hangulata megváltozik a dolognak
Meg szerintem ebbe is belejátszik a tudatos álmodás egy kicsit
Bárki képes lehet rá, hogy visszamegy az elözö álomba. Csak rá kell egyszerüen gondolnod mikor visszaalszol, semmi különleges nincs ebben.
Abban meg föleg nincs, hogy minden éjjel álmodsz, mivel mindenki álmodik minden éjjel :)
és amikor felkelsz, mennyi az idő?
talán nem 3:33? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!