Ez rosszat jelent? (lent folytatódik)
Figyelt kérdés
4 napja egyfolytába azt álmodom hogy meghalok,látom magam meghalni ez mit jelent? ( a személyek is mindgíg ugyanazok benne)Azt jelenti hogy meghalok?2010. szept. 28. 12:07
1/6 anonim válasza:
Nem. A halál a változás, megújulás szimbóluma. Esetleg lezársz valamit az életedben.
2/6 anonim válasza:
Két véleményem van.Ha babonás lennék, akkor csatlakoznék az előttem szólóhoz.Röviden jót jelent.Én is álmodtam már ilyet.A második véleményem az,hogy nem kell ilyen hülyeségekben hinni.Tudod hogy miért álmodtál rosszat?Azért mert lefekvés előtt ettél picit a kelleténél talán többet is.Minden jót.
3/6 A kérdező kommentje:
de mindíg lefekvés elött kb 3 órával nem eszek semmit...
És megint sikerült ezt álmodni...:s
2010. szept. 28. 15:40
4/6 anonim válasza:
Kétségkívül meg fogsz halni.Ezt álom nélkül is megmondtam volna.A kérdés,hogy mikor.
Az álom jelentése az élményeidben keresendő.Gondold át az elmúlt egy hét történéseit,volt-e olyan momentum ami a halállal kapcsolatos,láttál,hallottál ilyet,vagy azokhoz a személyekhez álmodban talán köthető valahogy.Lehet hogy csak kivetül rád,mintha te halnál meg,de nem hozzád van köze.
A másik lehetőség egy feldolgozatlan lelki probléma,ami így jelenik meg az álmodban.Azok a személyek,vagy azok közül nem lehet hogy valamelyik nyomasztólag hat rád ébren?
Bárhogy is,nem fog örökké tartani ez a visszatérő álom,hamarosan el fog múlni.
5/6 anonim válasza:
Általában minden álomfejtő azt írja, ha látod magad meghalni az hosszú életet jelent, vagy talán csak azért álmodtad, mert valamin változtatni fogsz.
6/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy az hosszú életet jelent,nyugi nem fogsz meghalni....Én szoktam akkor is rosszat álmodni,ha előtte nem sokkal ettem,vagy melegem van vagy ha nem voltam túl kómás az alváshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!