Azt álmodtam hogy a 16 hónapos kisfiam meghalt. Ez rosszat jelent?
Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Családtag haláláról álmodni: ha ő kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy.
Szóval jót jelent :)
De tényleg nagyon rossz lehetett ezt álmodni.
én azt hallottam,ha valakinek a halálát álmodjuk meg,az sokáig fog élni :D
amúgy nyugi,én is álmodtam már ilyesmit az unokahugommal...
nagyon elmebeteg álom volt xdxd
és még mindig él és virul :P
13l
én is úgy tudom, és tapasztalatim is úgy szólnak, nem jelent bajt. Hosszú élet! :)
És általában az álombeli halál nem jelent halált.
Baj viszont, hogy a rossz álomtól szenvedsz. Azon az segít: minél többször, nagyon részeletesen elmondod, barátoknak, vagy akik meghallgantak (jó, hogy ide is írtad) Sokszor 6-8 szor: részeletesen, milyen színek voltak, milyen hangok, minden, ami benne volt.
Meglátod, ~4~5 után "lejön" róla a rárakódott fájdalom, és teljesen közömbösen tudod mesélni - az jó, attól kezdve nem fog bántani ez a rossz álom.
Szerintem ez az álom csak azt jelenti, hogy nagyon kötődsz már hozzá, és ez a belsőd kivetülése, miszerint nem tudnád elviselni a halálát.
Felesleges minden mozzanatára ugrani, ez csak egy álom volt. :)
Egyetértek, hogy nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Csaknem minden szerettem halálát megálmodtam már. Igen borzalmas érzés, ami még utána is sokáig nyomaszt.
Szerintem csupán annyit jelent, hogy félted, és szereted őket, gondolni sem bírsz az elvesztésükre! Ez a félelmed, ami minden ember rémálma is egyben. Ezeken túl kell lépni. Nem jellemző, hogy ezek az álmok valósággá válnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!