Azt álmodtam, hogy kisfiam születik! Tapasztalat?
Én 3x álmodtam azt, hogy kisfiam lesz, a 12. heti uh-n pedig azt mondták, hogy valószínű fiú. Hát nem tudom:)
viszont nővérem mindkét gyermekénél lányt érzett és lányt álmodott, de mindkettő kisfiú lett!
Furák az álmok. Álmodtam pár éve, hogy ikreket várok, hogy nem ott lakom ahol akkor, és még sok már körülményt. Ezt akkor el is meséltem a páromnak. Aztán összeházasodtunk, van egy 20 hós lányunk. Mikor vele terhes voltam, nem álmodtam meg a nemét, de tudtam, lány lesz. Viszont kicsit csalódott voltam, mert eszembe jutott az álmom, és szerettem volna mindig ikreket. Aztán most 34 hetes vagyok ikrekkel, és néha előjön az álomból (amit már majdnem elfelejtettem)egy-egy "dezsavű" érzés, amikor történik valami. Szóval megálmodtam a házunkat, az ikreket, pár körülményt, de szinte nem is emlékszem már az álmomra, csak ahogy történnek a dolgok, jön elő hogy "én ezt már láttam, éreztem, átéltem", pedig nem. És tuti hogy álmodtam, mert elmeséltem másnak is.
Kicsit ijesztő, de nem az első ilyen alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!