Azt álmodtam hogy a 16 hónapos kisfiam meghalt. Ez rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Konkréten a temetését álmodtam meg. Annyira felkavart hogy még most is sírok ha erről beszélek. Olyan volt mintha aludt volna a koporsóban... mindegy nem tudom leírni nem megy...2011. okt. 13. 14:41
11/14 MarySue válasza:
Ne félj, szerintem ez csak azt jelenti, hogy imádod, és félted őt. Én is szoktam ilyeneket álmodni, pár éve majdnem minden este azt álmodtam, hogy az anyukám meghal, volt, hogy egy este 2x is ezt álmodtam, mindenn álomban más módon...elég sokkoló volt, szóval megértelek.
12/14 anonim válasza:
Az álmoknak van jelentése, de semmi képen ne magyarázd bele, hogy a kisfiad meg fog halni.... Elhiszem, hogy ezt nehéz megemészteni, de ez csak egy félelmed tükrözte ki. Nem szabad ezt beprogramoznod magadba, mert rossz dolgok fognak történni, a negativitás miatt. Mindig törekedj a pozitívra és nem lesz gond!
13/14 anonim válasza:
Ha valaki azt álmodja, meghal valaki pl. közeli hozzátartozója, akit nagyon szeret, esetleg saját halálát, akkor hosszú életű lesz!
Jó egészséget Nektek!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek. Már nagyjából sikerült rajta túllépnem és különös módon azóta jól alakulnak a napjaink aminek nagyon örülök. :)
2011. okt. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!