Zavaros álmok. Kérdőjel?
azt álmodtam, hogy lementem a tanulmányi osztályra diákérvényesítő matricát kérni. a családommal mentem, a tengerben kellett elúszni egy cölöpökön álló ház mellett, ahol egy olyan család lakott, akikkel 15 éve összevesztünk.
szóval elúsztunk egy másik cölöpházba, ahol nagyon sok titkos ajtón kellett keresztülmenni a szekrényeken, és végül eljutottunk egy szobába, ahol náci tisztek voltak (angolul beszéltek), köztük taylor swift. de közben neptunon jött egy üzenet, hogy a tanulmányi osztályon kedvezményes áron mérnek vörös- és fehérbort, és fa vályúkból elkezdtek a náci tisztek bort mérni, meg kibújt az egyik nagy ládából egy meztelen nő, egy levágott fejjel a kezében. (minden bizonnyal a mester és margarita napokban történő, feszített tempóban való elolvasása miatt.) a meztelen nő összeveszett taylor swifttel, közben kinéztem az ablakon, és az általános iskola alsó osztályos termemből látszó kilátást láttam.
mostanában minden álmomban szerepel víz, úszás.
(nem, egyszer sem pisiltem még be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!