Velem olyan történt hogy egyik barátommal néztünk egy teljesen ismeretlen weboldalt és akkor olyan érzés volt mintha már megtörtént volna! Miért?
Léteznek különféle magyarázatok, hogy érzékcsalódás meg becsap az agyad...
Személy szerint egyiket sem hiszem el. Velem volt olyan is, hogy előre megmondtam, mi fog történni, és pontosan ugyanúgy be is következett...!
Ezen ne parázz be!!
Arra ráérsz akkor is, ha szellemeket látsz! :D
néha az egyik szemből hamarabb érkezik a látott kép az agyba, mint a másik szemből, ez összezavarja a memóriát.
ez a dejavu köznyelvben.
az viszont már A vitamin hiány lehet, sőt valószínű hogy az.
egyél sok mogyorót!
Dejavu = már láttam
Tudományos magyarázat: Egy észlelés (kép, esemény) kapcsán a szürkeállományban jellegzetes elektromos matrix keletkezik, és később, amikor egy más kép, vagy esemény matrixának KIS RÉSZLETE véletlenszerűen pontosan egyezik az elözővel, az agyba egy pillanatra hibásan beugrik a teljes első mátrix. Az agy egy pillanatra"félrekapcsol".
Tehát nem történt meg korábban, csak egy apró részlet pont ugyanaz!
A zsamevüvel együtt a tankönyvekben a hétköznapi érzékcsalódások körében kerül említésre. Ez ritkán mnden emberrel elő szokott fordulni, és teljesen normális dolog.
Zsamevü = még sose láttam
Az előző fordítottja, azaz reggel állsz a tükör előtt-hát ez meg kicsoda? (még ritkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!