Besenyőpistabácsi kérdése:
Lehet, hogy egy ismeretlen dimezióból jönnek a hangok?
Figyelt kérdés
Ezeket a hangokat nem mindig hallom, de időnként megszólal a zene. Olyan zene, olyan dallam amit nem tudok beazonosítani, hiszen nem hallok ilyeneket a médiában.2013. okt. 20. 10:17
3/15 anonim válasza:
végül is lehet, de az is lehet hogy csak skizofrén vagy.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, meg tudom oldani, hogy több énem legyen egyszerre, de ez szerintem nem kóros, nem vagyok skizofrén. Szerintem mindenki meg tudja önmagával beszélni a problémáját. Igaz, talán pont emiatt vagyok egy kicsit zárkózottabb. Ezek a melódiák valamilyen formában befolyásolják a tetteimet, cselekedeteimet is, talán emiatt gondolkodom másképpen, de sajnos erről én nem tehetek, mert abban sem vagyok biztos, hogy ezek a dallamok földi eredetűek.
2013. okt. 20. 11:30
5/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
ugyan már kedves kérdező...bekapcsolt a térrezonátor amikor a reptoidok elkezdték használni a terraformálót , csak a fluixuskondezátor gammaegyesítő sugár fotonteleszkóp lézerágyúja ionizált .
8/15 anonim válasza:
Sz'tem az Érmelléki Kuglófember rejszolt az ablakotok alatt és közbe énekel azt hallod
9/15 Farkas András D. válasza:
Lehet, hogy egy kisméretű humanoid költözött a füledbe, és mikor ürít klasszikus zenét hallgat.
10/15 anonim válasza:
Vagy lehet a szférák zenéjét hallod, az Univerzum hangját, az idő bölcsességét. Ez hallatszik a Medusa-zuhatagtól egészen Darillium éneklő tornyaiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!