Fpsmaximus kérdése:
Ez hogy lehet? (lent)
Figyelt kérdés
Emlékszem anno amikor 8-9 éves voltam akkor pont elvoltam apukám is elvolt csinálta a dolgát és én addig csak játszatom,egyszer nem tudom nem én fordítottam a fejemet és oda néztem az ablakra és ott állt egy kisfiú és egy kislány akinek fehér szemei voltak és véresek voltak és én úgy megijedtem hogy kirohantam apukámhoz és sírtam h apu láttam kint valakit és apukám mondta jó akkor megnéztük. Kimentünk a házból és már semmi nem volt ott meg kérdezte tőlem az apukám mit láttál kisfiam?
Én mondtam neki egy kislányt meg egy kisfiút!
Jaj kisfiam ezt csak képzelted.
Oké elhittem apukámnak és amikor mind lefeküdtünk megint láttam őket és nem gondoltam rájuk és csak ott áltak
2013. márc. 1. 21:07
1/6 anonim válasza:
Bocsi, hogy ezt írom, de lehet, hogy csak álmodtad az egészet :)
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? fiú vagy v lány? Ez évekkel ezelőt volt? suliba jársz vagy dolgozol?
3/6 Klaus98 válasza:
Hát ez durva. Én hiszek a szellemekben és talán üzenni akartak neked valamit, nem volt ismerős a két gyermek, lehet hogy egy felnőt ember ismerőd aki gyermekkorábban így nézett és meghalt vagy éppen gyermek korában halt meg. Nem volt náluk valamilyen tárgy?
4/6 anonim válasza:
Na ma sem alszok majd nyugodtan.....
5/6 A kérdező kommentje:
most 16 vagyok és fiú vagyok és még nem dolgozok
2013. márc. 1. 21:49
6/6 anonim válasza:
Ez kemény. Jelenthet valamit. De ha ezek már elmúltak, akkor lehet hogy a mondani valójuk nem is aktuális :/ Szóval ha már nincsenek jelen ne agyalj rajtuk, hidd el, csak intenzívebbé teszed a kellemetlen borzongást. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!