Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit történhetett a bárányommal?

Mit történhetett a bárányommal?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom érzékelem egy bárányka jelenlétét a házunkban. Igazából már nagyon kicsi korom óta megvan. Anyuék kiskoromban el is vittek pszichológushoz (láttam erről a papírt) de az alapján csak magányos voltam és hiányzott egy kistestvér akivel játszhatok és ezért egy kis bárányt képzeltem magamnak.

Én felnőttem a bárány maradt. Még tini koromban elmentem és is pszichológushoz. Ő sokat rajzoltatott és kérte írjam le, hogy mikor mit csinált a bárány. Meg felírt egy bogyót. De nem változott semmi. A bárány maradt. Meg tanultam vele élni és azóta sem beszéltem erről senkinek, mert nem hiányzik, hogy dilisnek nézzenek. Mikor tini voltam és családi összejövetel volt nálunk, akkor hoztak egy kis kutyát is hozzánk. Láttam a konyhapadlón kis bogyókat, azt hittem a kutya piszkított oda és felsöpörtem, mikor jött anyu kérdezte mit csinálok, én meg mondtam ide piszkított a kutya, ő meg mondta, hogy nincs ott semmi. Talán ez az egy eset volt amikor ennyire jelen volt fizikálisan a „bárányka”.

Nem állandó a jelenléte. Úgy átlag 2-3 havonta tűnik fel és 1 max 4 napig érzem, hogy itt van. Ritkán látom őt. Legtöbbször csak a hangját hallom, vagy a párakopogásokat a padlón, esetleg érzem az illatát. Nagyon ritkán látom, hogy a tv előtt fekszik, vagy épp felbaktat a lépcsőn. De ez eddig max. 5 alkalom volt.

Most viszont valami történt. Már eltelt egy hónap és semmi. Viszont vérszagot kezdtem el érezni. És rémálmaim vannak. Látom, ahogy a bárányka ott fekszik a tv előtt a padlón és csupa vér a bundája és csak béget szegényke vészesen. Én meg nem tudom, hogy hogy segítsek rajta. De nappal nem érzek semmit csak vérszagot. Igazából nem tudom, hogy ez összefüggésben áll a báránykával. A vérszag előbb volt mint az álmok. És először azt hittem, hogy valami rágcsáló döglött meg, vagy megsérült, de annak egy idő után nem friss vérszaga lenne. És ez a szag sem állandó. Hol erősebb, hol gyengébb, van olyan nap, hogy nem is érzem. De kicsit félek. Nagyon rosszul alszok. És úgy érzem valami nagyon rossz dolog történt.

Valaki tud ebben segíteni?

Én megértem azt a tábort is aki komplett hülyének tart. Én is annak tartanám magam, ha nem velem történne, de azért remélem, valaki tud nekem segíteni.

2012. dec. 26. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Juhtartásra van lehetőséged?
2013. jan. 1. 10:46
 12/16 anonim válasza:
50%

Figyelmedbe ajánlok egy könyvet olvasásra:

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg.

Lehet, gyerekkorodban valaki mesélte Neked, vagy szimplán hallottad valahol :) Olvasd el, sokat fog segíteni. És ha nem fáj a báránykád, örülj, hogy van :) Nem kell mondani senkinek.

"Tessék - mondtam. - Ez itt a ládája. Benne van a bárány, amit akarsz.

Nagy meglepetésemre egyszeriben fölragyogott az arca.

- Ez az! Éppen így akartam! Mit gondolsz, sok fű kell ennek a báránynak?

- Miért?

- Hát mert nálam odahaza minden olyan kicsi...

- Biztosan elég lesz neki. Egészen kicsi bárány.

A rajz fölé hajolt.

- Nem is olyan kicsi... Nézd csak! Elaludt...

Így ismerkedtem meg a kis herceggel.

3.

Hosszú időbe tellett, míg megértettem, honnét jött. A kis herceg ugyanis engem elhalmozott kérdésekkel, az enyéimet azonban mintha meg se hallotta volna. Lassanként, véletlenül elejtett szavakból tudtam meg, amit megtudtam. Így mikor először látta meg a repülőmet (nem rajzolom le: repülőgépet rajzolni az én számomra túl fogas föladat volna), azt kérdezte:

- Hát ez meg mi a szösz?

- Ez nem szösz. Ez repül. Repülőgép. Az én repülőgépem.

Szinte hetvenkedtem neki azzal, hogy repülök.

- Hogyan?! - kiáltott föl. - Az égből pottyanttál le?

- Igen - feleltem szerényen.

- Hát ez furcsa...

És fölkacagott, gyöngyöző kacagással; ez határozottan bosszantott. Megkívánom, hogy komolyan vegyék a szerencsétlenségeimet.

- Szóval te is az égből jöttél? - tette hozzá. - Melyik bolygóról való vagy?

Mintha hirtelen fény világította volna meg rejtélyes jelenlétét.

- Eszerint egy másik bolygóról való vagy? - szegeztem neki a kérdést.

Nem felelt. Csak a fejét csóválta lassan, és a repülőmet nézte.

- Igaz, ezen nem jöhetsz valami messziről...

És hosszas töprengésbe merült. Aztán elővette zsebéből a bárányomat, és kincse szemlélésébe mélyedt." :)

2013. jan. 6. 02:57
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
A bárányok hallgatnak.........
2013. jan. 7. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Milyen szaga van a vérnek?

2013. febr. 19. 10:58
 15/16 anonim válasza:
A bárány a Reptoid invázió előjele! Készülj!
2013. dec. 27. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt Veled, és a bárányoddal?
2020. szept. 4. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!