Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit történhetett a bárányommal?

Mit történhetett a bárányommal?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom érzékelem egy bárányka jelenlétét a házunkban. Igazából már nagyon kicsi korom óta megvan. Anyuék kiskoromban el is vittek pszichológushoz (láttam erről a papírt) de az alapján csak magányos voltam és hiányzott egy kistestvér akivel játszhatok és ezért egy kis bárányt képzeltem magamnak.

Én felnőttem a bárány maradt. Még tini koromban elmentem és is pszichológushoz. Ő sokat rajzoltatott és kérte írjam le, hogy mikor mit csinált a bárány. Meg felírt egy bogyót. De nem változott semmi. A bárány maradt. Meg tanultam vele élni és azóta sem beszéltem erről senkinek, mert nem hiányzik, hogy dilisnek nézzenek. Mikor tini voltam és családi összejövetel volt nálunk, akkor hoztak egy kis kutyát is hozzánk. Láttam a konyhapadlón kis bogyókat, azt hittem a kutya piszkított oda és felsöpörtem, mikor jött anyu kérdezte mit csinálok, én meg mondtam ide piszkított a kutya, ő meg mondta, hogy nincs ott semmi. Talán ez az egy eset volt amikor ennyire jelen volt fizikálisan a „bárányka”.

Nem állandó a jelenléte. Úgy átlag 2-3 havonta tűnik fel és 1 max 4 napig érzem, hogy itt van. Ritkán látom őt. Legtöbbször csak a hangját hallom, vagy a párakopogásokat a padlón, esetleg érzem az illatát. Nagyon ritkán látom, hogy a tv előtt fekszik, vagy épp felbaktat a lépcsőn. De ez eddig max. 5 alkalom volt.

Most viszont valami történt. Már eltelt egy hónap és semmi. Viszont vérszagot kezdtem el érezni. És rémálmaim vannak. Látom, ahogy a bárányka ott fekszik a tv előtt a padlón és csupa vér a bundája és csak béget szegényke vészesen. Én meg nem tudom, hogy hogy segítsek rajta. De nappal nem érzek semmit csak vérszagot. Igazából nem tudom, hogy ez összefüggésben áll a báránykával. A vérszag előbb volt mint az álmok. És először azt hittem, hogy valami rágcsáló döglött meg, vagy megsérült, de annak egy idő után nem friss vérszaga lenne. És ez a szag sem állandó. Hol erősebb, hol gyengébb, van olyan nap, hogy nem is érzem. De kicsit félek. Nagyon rosszul alszok. És úgy érzem valami nagyon rossz dolog történt.

Valaki tud ebben segíteni?

Én megértem azt a tábort is aki komplett hülyének tart. Én is annak tartanám magam, ha nem velem történne, de azért remélem, valaki tud nekem segíteni.

2012. dec. 26. 11:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

hú, ez igazán szép lett.

idézek:

"A te angyalod nő. Nevét jól jegyezd meg. Antennis. An-ten-nis. Ne felejtsd el. Nagyon törékeny lény. Színe arany, világoskék és rózsaszín. Tiszta hangja van, mint a fülemülének. Valaha nagyon szép volt. Életeddel beszennyezted. Sokat szenvedett tőled. Még nem veszett el. Ha vigyázol rá, szépségét visszanyeri. Téged nagyon szeret. Ne mocskold be őt rossz szavakkal és gondolatokkal és tettekkel. Szeresd őt. Az egyetlen lény a földön, aki nem hagy el. Beszélj hozzá, kérleld, hogy segítsen, sugározza rád fiatalságát, szépségét és szűziességét. Ha szolgálod, meg fogja engedni, hogy meglásd, akár álmodban, akár ébren. Te reá vagy bízva és ő reád. Még gondolni se tudsz semmit, ami reá ne hatna vissza. Testedben légy tiszta. Tartózkodj durva ételektől és italoktól. Ne kívánj tilosat. Nagy adomány, ha valakinek ilyen angyala van. Minden dolgodat mondd el neki, és tanácsát kérjed. Este, ha elalszol, öleld meg, és éjszaka elmédet a tisztátalan gondolatoktól meg fogja tisztítani. A túlvilágon ő fog vezetni abban az alakban, amivé te őt tetted. "

nem lehet, hogy valami ilyesmi ez a lény is? csak a tiéd bárány? Szóval nem lehet, hogy a benned történt valami sérülés? És ezért vérzik a bárány?

vagy mint jézus is egy az atyával és a szentlélekkel, te meg egy vagy a báránnyal. persze mégis különböző, ahogy ők sem egy személyek.

2012. dec. 26. 12:31
 2/16 tetris ***** válasza:
100%

Ha "tudományosan" próbálom meg megközelíteni a báránykát, akkor szerintem a legmélyebb tudatalattid megnyilvánulása ez a kis állat. Időnként megmutatkozik, kitárulkozik, és sebezhető is. Az utóbbi időben talán megbántottak, belegázoltak a lelkedbe, és ez ilyen módon vetítődött ki, hogy a kisbárány megsebesülve fekszik.

Talán próbáld meg direkt megjeleníteni magadnak a bárányt, esetleg hívd, hogy jelenjen meg. Aztán gyógyítgasd meg. Kérdezd meg, hogy ki bántotta, mi fáj. Ha felel neked, mindjárt világosabban fogod látni a dolgot.

2012. dec. 26. 15:26
 3/16 anonim válasza:
42%
ez a bárány a szellemi vezetőd örülnöd kéne h rétaláltál nem mindenkinek sikerül csak akkor jelenik mag ha az éltedben egy választáshoz értél és segit a döntésben vagy valami érzelmi hullám völgyben vagy és segiteni próbál a halála azt jelentheti h nem foglalkozol vele ezért eltűnik az életedből... Az álmaidnak szimbólikus jelentése is lehet menj el egy álomfejtőhöz és ö majd meg mondja mit kell tenned
2012. dec. 26. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:

én úgy vélem, hogy a bárány nem hozzám kötődik, hanem a házhoz. Mivel amikor hetekre, hónapokra távol voltam a otthonról, akkor nem történt semmi. Így azt sem hiszem ,hogy az őrangyalom. Csak akkor tűnik fel ha otthon vagyok.

Beszélni meg nem halottam soha. Bár a hangulatát már éreztem. Azt sem tudom miért csak én látom. Pedig többen éltünk régen a házba. És se idős se gyerek nem látta. Csak én.

2012. dec. 27. 16:01
 5/16 Missi_Key ***** válasza:
100%
megeshet hogy skizofrén vagy. pszichiáterhez menj ne pszichológushoz.
2012. dec. 27. 21:39
 6/16 A kérdező kommentje:

pszichiáter is látott már, de nem javultam semmit. :(

Meg tudtommal a skizofrén kettős személyiséggel rendelkezik, én meg furcsa dolgokat érzek. Be tudok számolni minden pillanatomról.

2012. dec. 28. 13:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a skizofrén rendelkezik kettős személyiséggel, hanem a többszörös személyiségzavarban szenvedők. A skizofrén hallucinál, eseményeket és személyeket "képzel el", amiket tökéletesen valósnak hisz.
2012. dec. 28. 17:34
 8/16 anonim válasza:
nem ő biztos h nem skizofrén van valami abban a házban, ha az a bárány ahogy mondtad nem a szellemi vezetőd és nem is örangyalod akkor ajánlatos lenne elköltözni de nagyon gyorsan ugyanis ha láttad a bárányt meghalni akkor beláthatatlan következményei lehetnek ha nem költözöl el ez rosszat jelent... És már nem látod a bárány?
2012. dec. 28. 22:39
 9/16 Missi_Key ***** válasza:
ha, és hangsúlyozom HA nem vagy pszichiátriai beteg, akkor esetleg meditálj, és gondolj a bárányra közben, vagy kezd el követni ha újra látod..nyilván HA nem vagy beteg arról csak úgy bizonyosodhatsz meg teljesen ha kideríted mi más lehet ez. HA más.
2012. dec. 28. 23:51
 10/16 anonim ***** válasza:
34%
Megette az én sündisznóm.
2012. dec. 31. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!