Mi az a szemmelverés?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 13:39
1/16 anonim válasza:
Az amikor valaki csúnyán rád néz.
De most komolyan: ez milyen kérdés már!
2/16 anonim válasza:
Egy különleges képesség. Aki rendelkezik a szemmelverés képességével, az úgy el tud verni valakit, hogy csak rá néz. Nekem is megvan ez a képesség.
Mihály jósnő
3/16 anonim válasza:
Semmi nem létező kitaláció!Buta emberek agyréme.
4/16 anonim válasza:
amikor valakire nagyon csúnyán nézel és ebből az jön le neki, hogy biztosan megvernéd, vagy megölnéd legszívesebben :D Mihály jósnő-- :D érdekes név, már tegnap is láttam egy kérdésnél :D
5/16 anonim válasza:
Mikor a szemedbe bele varrod az öklöd és így agyonversz valakit.
6/16 anonim válasza:
a kézzel végzendő kielégítés szemmel történő helyettesítése.
7/16 Napkiraly válasza:
Semmelversz Ignác találta fel, az onanizáció optikai úton történő végrehajtása
8/16 anonim válasza:
A törököknél úgy gondolják hogy főleg a szőke hajú, kék szemű emberek rontást tudnak hozni a másikra (szóval ez a szemmel verés :D), ami ellen ilyen talizmán féleséggel lehet védekezni, ami úgy néz ki mint egy szem, általában kék. készítenek belőle már ékszert, ajtódíszt, mindent amit csak el lehet adni :)
9/16 Napkiraly válasza:
először talizmán feleséget olvastam,de korán van még :D
10/16 anonim válasza:
a középkorban úgy gondolták, hogy a boszorkány egyik legveszélyesebb fegyvere a szeme, mert már a pillantásával is meg tudja átkozni/bűvölni az embert. Több boszorkányper jegyzőkönyvében feljegyezték, hogy a vádlottnak háttal kellett állnia a bíróságnak, nehogy "megverje" őket a szemével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!