6 éve rosszindulatú nyirokcsomó daganatot diagnosztizáltak nálam akkor voltam 14 éves , és épp akkor küszködtem körömbenövéssel a lábamon. Édesanyám tanácsára elmentem természetgyógyászhoz hátha valamit tud segíteni a körömbenövésemen, érdekes volt mert miután "kezelés" megtörtént mindig piros volt az érintett lábujjam az előtt meg nem volt. Kórházból mikor hazaengedtek , lementek a kemoterápiás kezelések... és másnap elmentem megint a természetgyógyászhoz és aznap este valami olyat éreztem, tapasztaltam amit azelőtt még soha és soha nem is felejtem el. Éjszaka körülbelül olyan éjfél fele felébredtem, olyan érzésem volt mintha valaki figyelne egyszer csak valami leült mellém az ágyra és éreztem ahogy takarón keresztül hozzám simul a teste azután rögtön kivert a hideg, egész testemen áthaladt egy többszörös lüktető érzés . Miután ez megtörtént velem kezelések befejezéséig arra feküdtem le és arra keltem fel hogy valaki lehel vagy fújja levegőt az arcomra. Borzalmas volt ezeket átélni van aki szerint beképzeltem de de vannak olyanok is akik azt mondják hogy egy angyal megsajnált és leszállt hozzám segíteni meggyógyulni ami hála a jó istennek sikerült!! :) Én tudom hogy ezeket nem képzeltem be hanem átéltem.. vonatkoztatást meg mindenki vonja le ahogy azt akarja.
2012. aug. 17. 10:11
22/26 anonim válasza:
egyszer fiatal koromba kicsin mult hogy megfulladjak ,mar alig kaptam levegot es akkor kihuztak ,ha talan 1-2 masodpercet kestek akk mar nem lettem volna magamnal :d nagyon sz(a)r erzes volt.
2012. aug. 23. 11:14
23/26 anonim válasza:
Egyszer a Balatonban fürödtünk, én a víz alatt búvárkodtam. Mikor már teljesen elfogyott a levegőm fel akartam úszni. Már majdnem kiértem volna a víz alól, de a fejem beleütközött valami keménybe. Egy nagy vízifotel volt, amiben valaki elszundított. Olyan nagy volt, hogy hiába próbáltam megkerülni, nem ment. Pánikba estem, hiszen már teljesen elfogyott a levegőm, elzsibbadtam. Éreztem, hogy a víz húz lefelé. Az utolsó lehelet ami még a tüdőmben volt, kipréselődött. Minden elsötétült.
Arra ébredtem, hogy újra kapok levegőt és a fejem kint van a vízből. Kiderült, hogy a szél arrébb vitte a matracféleséget, és a nyomás felnyomott. De nem voltam hajlandó fürödni többet benne egy évig, és 3 évig nem búvárkodtam.
2012. aug. 28. 12:58
24/26 anonim válasza:
volt már halálközeli élményem nemegyszer. nem láttam még sose szellemet, minden az agyban dől el:) szellemek nincsenek. és nincs semmi sem a halál után.
2012. aug. 28. 18:14
25/26 anonim válasza:
engem egyszer megtámadott egy szellem emg akart folytani de aztán anyukám segítségével megöltük a szellemet ami azért folytogatott mert nem adtunk neki cigit
2012. szept. 2. 14:43
26/26 anonim válasza:
Egyszer volt halálközeli élményem. Állítólag aszmás vagyok bár én nem úgy fogom fel. Tehát nem vagyok beteg és nincsenek is fulladásos tüneteim.
Viszont kb 4 évvel ezelőtt egy szombat este sétáltam.. és hirtelen megszédültem. Le kellett ülnöm, és utána egyáltalán nem kaptam levegőt. Na akkor halálközeli élményem volt, kicsin múlt hogy nem fulladtam meg. Szerencsére volt velem valaki aki megnyugtatott.
Egyszer anyu nővérét láttam ahogyan ott ült az ágyam szélén bár én ezt úgy fogom fel, hogy biztosan csak álmondtam. (pedig ébren voltam) de mégis jobb arra gondolni h csak álom volt, mert valjuk be őszintén elég félelmetes..... az a tény hogy valójában ott volt...
Viszont ami tény. Egyszer felkelteme és úgy hallottam mintha valaki felvett volna egy újságot. Felkapcsoltam a villanyt de semmi változást nem vettem észre addig amíg a tekintetem az asztal főlé nem ért. Fel volt ragasztva a falra egy régi fénykép és meg volt fordúlva!!! Elég bizar, dolog volt ... persze ha valakinek mondanám biztosan nem hinne nekem, de eskü h ez így volt. Megfordúlt a kép, és nem az egyik széle engedte el magát és úgy fordúlt meg hanem konkrétan az egész kép ugyan úgy volt fent mint eddig csak fordítva..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!