Nektek már volt halálközeli élményetek? Láttatok már szellemet? Ha igen akkor írjátok
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 14:37
1/26 anonim válasza:
Képzeld! Én minden nap látok szellemeket, nem is egyet!
Tök jó fejek. Marhára bírom őket, az egyikkel rendszeresen flörtölünk.
Biztos meg akarnak téged is ismerni!
2/26 A kérdező kommentje:
én csak alkalmanként
2012. aug. 10. 15:14
3/26 anonim válasza:
Én csak Segfejekkel suttogó vagyok (itt van a legtöbb)
4/26 anonim válasza:
Azt tudom, hogy születésemkor újra kellett éleszteni, de semmire nem emlékszek úgyhogy mind1... Azóta soha semmi bajom nem volt. Szellemet már láttam fény formájában... sőt a körülöttem lévő tárgyakat is 1x-1x megmozgatta. Az az érdekes, hogy több éve nem tapasztaltam ahhoz hasonlót, de mostanában kezd visszajönni az a furcsa hang amit azelőtt hallottam, hogy felbukkant volna, de már abszolút nem látom. Már rég nem ott élek ahol az események történtek.
5/26 anonim válasza:
Úgy értem lehet nem is szellem volt... inkább egy hosszú fény volt (kék).... nem biztos, hogy szellem.
6/26 Antimod válasza:
Születésem után én is élet-halál közt "lebegtem", alig maradtam meg, de nem emlékszem semmire. Szellemet nem láttam, két paranormális jelenségre emlékszem gyermekkoromból, amit máig nem tudok megmagyarázni, ennyi és semmi több.
7/26 anonim válasza:
Agyhalálközeli "élményre" várót már láttam magához térni...
Időben rájött , hogy anyakönyvvezetgető előtt még korai az az
"IGEN!"
8/26 anonim válasza:
Én 6-7 évesen éjjelenként rendszeresen felébredtem ki néztem az ágyamból,és mindig ugy láttam minta acsaládtagjaim sétálgatnának az ágyam körül ilyenkor betojtam es a takarómba bujtam.Egyszer tényleg ugy tünt,mintha az anyám odasétált volna és egy bohár vizet nyujtana nekem de aztán eltünt én meg egy kis idö mulva elaludtam. de olvastam hogy a licsiknél ez természetes dolog.
9/26 anonim válasza:
Most 15 vagyok (ma lettem).anyu azt mondta, h amikor régen baba voltam és az ajtófelé fordított, mindig sírtam és meredten néztem, mikor vissza fordított megnyugodtam.Apu is látta.Aztán kb 4 éves voltam sztem erre én emlékszem h reggeliztem és kinéztem az ablakon, és az egyik háztető felett láttam.Nem írom le h hogy nézett ki mert nevetségesen hangzana és akkor nem hinnél nekem, meg kb ugyanannyi idősen apuéknál (elváltak) a konyhában volt felettem!!
10/26 masni1 válasza:
A mi időnkben még " a szocializmus szelleme járta be Európát." Azt se láttuk.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!