Volt már halálközeli élményetek? Klinikai halálra gondolok!
2003 telén autóval mentem haza az M7-esen. Kb 130-al mentem, amikor azt láttam, hogy megelőz egy autó.. aztán hirtelen oldalról nekem vágódott, nagyon nagy erővel, letolt az útról, de úgy, hogy a kocsimmal 3x átpördültem (oldalra-fejtetőre-oldalra-talpra - ez 3x)
Mintha egy centrifugában ültem volna, az autónak nem maradt egy ép felülete, minden ablak kitört, még a hátsó ülés is elgörbült, teljesen totálkáros lett.
Mindenre emlékszem, a nagy csattanásra, a hangokra, ahogy darabokra szakad az autó.. becsuktam a szemem és nagyon nagy érzés lett úrrá rajtam. Ezt nem is lehet szavakkal leírni. Amikor megállt az autó magamra néztem, hogy mi lett velem, élek-e még..
Sérülésekkel, de megúsztam, viszont az a feeling, amikor rájössz, hogy életben maradtál, ennél nagyobb érzés nincs a világon... Ez akkora erőt ad, hogy nem érzel fájdalmat sem abban a pillanatban! Boldogan másztam ki az autóból!
Csak a mentőben fogott el a félelem, hogy Úristen, majdnem meghaltam!
Utólag rossz, amikor belegondolsz, de közben nagyon boldog vagy :)
De azért ha lehet, ne próbáld ki, életveszélyes! :)
PS.: erről még egy mondás jutott eszembe:
"Nem félek a haláltól. Ha az idén meghalok, akkor jövőre legalább már nem kell"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!