Szkeptikusokhoz. Akik tagadják az aura létezését, tapasztalását stb. , mivel magyarázzátok a következőt?
Azért szkeptikusnak lenni, mert pénzért cserébe nem kaptál semmit?
Én nem fizettem még ilyen dolgokért, és nem is fogok, de tudok hinni, nem mániákusan, csupán remélem, hogy legalább életemben egyszer megbizonyosodhatok arról hogy igaz e bármi az egészből, vagy nem.
Annak is örülnék, hogy ha lenne bizonyíték az ellenkezőjére, vagy is nem teljesen, de például rájönnénk a kizárólagos magyarázatra, hogy honnan jött ez a dolog, miért állítják sokan, hogy látják, hogy van. Elvégre 2600 éve hogy emlegetni kezdték, de lehet, hogy rosszul tudom és még több.
Érdekes dolog, hogy aki nyíltan vállalja, sőt hirdeti magát és ezt a "képességét" az miért teszi. Számomra egyértelmű, hogy aki a látó karakterét ölti magára, az hatalmat, különleges figyelmet akar magának. Mondanom sem kell, hogy az ember számára a hatalom rossz, annak is aki a kezében tartja, mert aki emberből van, annak előbb utóbb a fejébe száll, és annak is veszélyes akin a hatalmat gyakorolják, azért mert demoralizál, de nem részletezném most, hogy miként és miért annyira ártalmas ez, mindenki utána nézhet a filozófiájának.
A lényeg, hogy olyan emberben valóban nem lehet bízni, aki a hatalmat gyakorol rajtunk, még ha csupán annyira is hogy például pénzt kér egy aurafotó elemzésért, és elvárja hogy valamiféle misztikum lengje
körül, vagy legalábbis a "vevő" úgy érezze.
Szerintem az aki igazán képes valamire ilyen téren, sokkal szerényebb mint akik megélni próbálnak ebből.
De ez csak az én véleményem, van még kb 7milliárd másik, leszámítva azokat akik nem hallottak még róla.
Üdv.
"Annak is örülnék, hogy ha lenne
bizonyíték az ellenkezőjére, vagy
is nem teljesen, de például
rájönnénk a kizárólagos
magyarázatra, hogy honnan jött
ez a dolog,"
Filozofálj minden nap az élet értelméről legalább negyed órán át, és meg fogod találni a bizonyítékot magadban.
# 3
Az ibolyán túli sugárzást sem érzékeled a szemeddel, a gépek még is látják.
Aura, mint testet körülvevő energia burok nem létezik, pénzlehúzás okán találták ki a 90-es években és hihetetlen hogy még ma is az ezotéria egy iparága.
Az a durva amikor valakinek komoly baja van és orvos helyett egy aurafotóshoz megy el, mert "az aurafotó megmutatja mi a baja".
18/19-nek! Szerintem te nem vagy tisztában a szkeptikus szó jelentésével. A szkeptikus nem egy szitokszó, azokra mondják, akik az olyan állítások valóságosságát kérdőjelezik meg, amelyek nincsenek tudományos módszer szerint igazolva. (Ha nem hiszed el, esetleg nézz utána.)
Kis kiegészítés a többieknek: az ismerősömnek sem anyagi, sem semmilyen érdeke nem fűződött ahhoz, hogy megnézze az aurámat, sőt, a mai napig semmiféle anyagi természetű dologra nem használta ezt a képességét. Valójában még arra sem, hogy ezzel nagyobb figyelemre tegyen szert, mert a környezetének nagy része amúgy sem hisz ebben. Ami pedig a fotót illeti, pontosan ezer forintba került a kép elkészítése és az elemzés. Én azért ezt nem nevezném lehúzásnak, pláne hogy sem pisztolyt nem tartottak a fejünkhöz azért, hogy készíttessük el, sem nem ígértek csodálatos gyógyulást vagy sorsfordító javaslatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!