Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent, ha szivárvány...

Mit jelent, ha szivárvány aurám van?

Figyelt kérdés

Egyszer egy ember aki ért hozzá, azt mondta nekem, hogy szivárvány aurám van, szivárvány gyermek vagyok. Ez mit jelent?

Akik az egész aurás dolgot hülyeségnek tartják, megkérem tekintsenek el a kérdés mellett, ne írjanak bunkó válaszokat.

2012. máj. 1. 20:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Akkor te, csillag ember vagy [link]
2012. máj. 1. 20:57
 2/22 anonim ***** válasza:
35%
Szia, te vagy Hugh Bliss!
2012. máj. 1. 21:04
 3/22 anonim ***** válasza:
30%
Anyukád sok Skittlest evett, amikor terhes volt veled.
2012. máj. 1. 21:20
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Nyannyannyanyanyan
2012. máj. 1. 21:39
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem tudom, de a plázákban gyakran megtalálható aurafotósok nemes egyszerűséggel csalók. Gyakorlatilag egy photoshop szerű progi rámontázsolja a sima digitális fotóra az "aurát". Azóta elég szkeptikus vagyok ezen a téren.
2012. máj. 1. 21:41
 6/22 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit, hidd el. Komolyan mondom.
2012. máj. 1. 21:55
 7/22 anonim válasza:
16%
Megettél egy nyan catet!!!!!
2012. máj. 1. 22:37
 8/22 anonim ***** válasza:
87%

Én félig gyakorlott auralátó vagyok. Sokáig kell nézni egy adott dolgot, személyt, majd elhúzni a szemed. Akkor látszik az aura. Nem más, mint a szemünk káprázata, és a tárgyak színes "árnyéka".

Én annyira nem tudom, mit jelentenek, de valamiért jó csinálni :) Hobby szintű számomra.

2012. máj. 2. 13:43
 9/22 mustafa33 ***** válasza:
72%
Nekem svájci karaurám van, az pontosabb. Volt egy zsebaurám is de elveszet.
2012. máj. 3. 02:06
 10/22 anonim ***** válasza:
Ezeket a szivárvány meg kristály, meg izé gyerekeket a kuruzslók találják ki, hogy jól éljenek a hiszékenyekből:-)) Csináltass sima fehér aurafotót és kész. Ügyes fotótrükkel bármilyet tudsz. A szemkáprázás nem az aura hanem a néző szemének a reakciója.Nincs aura.
2012. máj. 4. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!