Mit jelent, ha szivárvány aurám van?
Figyelt kérdés
Egyszer egy ember aki ért hozzá, azt mondta nekem, hogy szivárvány aurám van, szivárvány gyermek vagyok. Ez mit jelent?
Akik az egész aurás dolgot hülyeségnek tartják, megkérem tekintsenek el a kérdés mellett, ne írjanak bunkó válaszokat.
2012. máj. 1. 20:39
21/22 anonim válasza:
helo hát látom nem sok értelmes választ kaptál a való életben eszt ne emlegesd mert ha ien különleges aurád van az asztjelenti nyitva a harmadik szemed a legtöbb embernek lecsukódik 12-13 éves korára te ebben vagy kivétel több minden van amit ezekröl irnak személyszerint én indigo vagyok és tudom mit jelent meg a kristálygyerek is a szivárvány gyerek nem tudom mit jelent majd utána nézek nekem egy aura látó mesélt erröl és akik aszthiszik hülyeség azokat is megtudom érteni mert ők nemtudnak a fizkális világon kívül mást látni és ne hogy aszthidd hogy hülyevagy
22/22 anonim válasza:
bocsi elirtam nem fizkális hanem fizikális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!