Mit tegyek, félek?
Az lenne a problémám, hogy félek a sötétben!(kijelenteném nem a szellemektől, de sok ilyen cikket olvasok és lehet, hogy tudat alatt félek) Rendesen tudok aludni sötétben meg minden!Sötétben nem merem kinyitni a szemem, mert ha látok valami furcsát legyen az beszivárgott utcai fény, autó lámpája, elmosodott valami,
de azt én nem tudhatom, hogy mi az ezért elkezdek rajta gondolkodni ilyenkor eszembe jutnak szellemes, szörnyes parás dolgok!Na ilyenkor van az, hogy szemeket becsukni lámpát feloltani!Ekkor odanézek és leesik, ez nem valami nagy Was is das ilyenkor megnyukszom!Meg furcsa hangokat hallok, azt lehet, hogy túlreagálom a bolhából csinálok elefántot, de amikor egyedül vagyok nagyon beparázok!Nem beszédet meg ilyesmiket!Szóval szellemes cikkeket már nem is olvasok szörnyeseket igen de azokat tréfásan fogom fel!Valamelyik nap olvastam ezt a cikket: [link] na miután elolvastam magamban elküldtem melegebb éghajlatra a szerzőt és aznap nem nagyon aludtam!
Másnapra nem zavart olyan semleges volt számomra már nem is paráztam de aznap! Nem volt egy leányálom!
Ezért szeretnék tanácsokat kérni mit tegyek??
Am 14 éves vagyok!
És köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!