Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tegyek, félek?

Mit tegyek, félek?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám, hogy félek a sötétben!(kijelenteném nem a szellemektől, de sok ilyen cikket olvasok és lehet, hogy tudat alatt félek) Rendesen tudok aludni sötétben meg minden!Sötétben nem merem kinyitni a szemem, mert ha látok valami furcsát legyen az beszivárgott utcai fény, autó lámpája, elmosodott valami,

de azt én nem tudhatom, hogy mi az ezért elkezdek rajta gondolkodni ilyenkor eszembe jutnak szellemes, szörnyes parás dolgok!Na ilyenkor van az, hogy szemeket becsukni lámpát feloltani!Ekkor odanézek és leesik, ez nem valami nagy Was is das ilyenkor megnyukszom!Meg furcsa hangokat hallok, azt lehet, hogy túlreagálom a bolhából csinálok elefántot, de amikor egyedül vagyok nagyon beparázok!Nem beszédet meg ilyesmiket!Szóval szellemes cikkeket már nem is olvasok szörnyeseket igen de azokat tréfásan fogom fel!Valamelyik nap olvastam ezt a cikket: [link] na miután elolvastam magamban elküldtem melegebb éghajlatra a szerzőt és aznap nem nagyon aludtam!

Másnapra nem zavart olyan semleges volt számomra már nem is paráztam de aznap! Nem volt egy leányálom!

Ezért szeretnék tanácsokat kérni mit tegyek??

Am 14 éves vagyok!

És köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 11. 22:13
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Elolvastam azt a cikket amit te is. Biztos hogy csak kamu történet.Ha tényleg lennének ilyenek, az újságban, híradóban is hallanánk róluk. Ez az egész "szellemes" dolog a szórakoztató ipar műve.
2012. júl. 12. 15:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez a baj.
2012. júl. 12. 16:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, tiszta jó a hozzáállásod. :) Nem is félsz te semmitől :P
2012. júl. 12. 23:13
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszi :) és mindenkinek köszönöm a válaszát is sokat segítettetek!
2012. júl. 12. 23:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Basszus én is elolvastam a cikket. :D Nagyon félős vagyok egyébként én is. Viszont érdekes, hogy csak alváskor. Szóval éjszaka kint simán sétálok. Persze, akkor is parázok, hogy nehogy bántson valaki, de ilyenkor ugye nem szörnyekre meg szellemekre gondolok. Azok mindig itthon jutnak eszembe, amikor próbálnék elaludni. Mindig takaróval a fejemen tudtam csak aludni, és igen még nyáron is. Most viszont, hogy ennyire meleg van egyszerűen már nem bírtam és kb másfél hónapja már tök normálisan tudtam aludni takaró nélkül is. Na, de tegnap este a figyelős cikk után.. :DD 5 percenként felnéztem, hogy körbenézzek a szobában. :D Egyébként nem tudom miért van, hogy te is félsz meg sokszor én is. Mégis ilyeneket olvasunk. Engem mondjuk érdekelnek az ilyenek. Kiskorom óta horror film függő vagyok. Úgy látszik ez valami mazochizmus nálunk. :D Amúgy az éjszakai fény az jó megoldás lehet, mert én pl. nem tudok koromsötétben aludni. Sokat segített, hogy beszereztem egyet. Nincs zavaró fénye, de arra pont jó, hogy ha éjszaka felkelek lássam mi van körülöttem a szobában. Meg sokszor nem kapcsolok villanyt, ha kimegyek este valamiért, mert régebben a létező összes lámpát felkapcsoltam, amelyik szobán végigmentem. :D Ez is segített valamennyire, hogy ne féljek a sötétben. Na meg ott van még ugye a racionális gondolkodás, hogy ilyen dolgok nem léteznek. :)
2012. júl. 13. 00:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én is félek a sötétbe.én mindig azt csinálom h teljesen betakarózok(a fejemet is betakarom ,kise látszodok XD )és valami jó dologra gondolok.ha a félelemtől nem tudok aludni akk azt csinálom h vmi történetet kitslálok magamba és azon elalszok xd
2012. júl. 13. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló én is mindiiiiiig ezt csinálom :D:D
2012. júl. 13. 21:19
 18/21 anonim ***** válasza:
15 ös válaszoló én is igyvagyok:)
2012. júl. 26. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A sötétben félés legnagyobb oka az, hogy az ember olyan 80%-ban támaszkodik a látására. Ha valami hangot hallasz, oda fordulsz, hogy MEGNÉZD, mi az. Ha valaki megböki a vállad, szintén az az első dolgod, hogy megnézd, ki volt. Bármit bármiről meg kell állapítanod, mindig a látást veszed elő, és ha az nem segít, akkor a többit. A sötétben viszont a látásodra sokkal kevésbé támaszkodhatsz, ez a probléma. :) Sólámpát ajánlom, kellemes a fénye, nem tűzveszélyes mint a gyertyaláng, és a párolgó só is jó hatással van a szervezetre, és van még sok jó tulajdonsága.

Egyébként saját történet, pár éve esett meg velem: az, hogy féltem-e a sötétben, változó volt. Egyik nyáron annyira félős voltam, hogy úgy mentem ki a konyhába, hogy a világos szoba ajtajában megálltam, benyúltam az előszobába a villanykapcsolóért, feloltottam a villanyt. Amikor felkapcsolt (késleltetett kapcsolás, vagymifene, szóval lassan "melegszik be"), akkor végigmentem a folyosón, konyhaajtónál stop, és megint eljátszottam ezt: addig nem léptem át a küszöböt, amíg fel nem kapcsolt a villany. Egyik nap eléggé magam alá kerültem, személyes okok miatt, zokogtam, és totál ki voltam borulva. Annyira, hogy eljött egy igen ritka pillanat az életemben: összetettem a kezeim, és imádkoztam. Segítséget kértem "fentről", valahonnan, bárhonnan, könyörögtem, hogy jöjjön valaki most, és segítsen, mert nem bírom. Fél óra múlva megérkezett egy nyári zuhé, ami teljesen megnyugtatott, szinte elmosta a kiborulásomat, és sokkal jobban lettem tőle. Ami miatt pedig ez fontos, az az este. Előző nap még a fent leírt módszerrel mentem ki, félve a sötétben, az ima és a zuhé után, aznap este kimentem a sötétben, és csak azért kapcsoltam fel a lámpát, hogy ne verjek le semmit. Nem sokkal később vendégségbe jött a húgom, ott is aludt, és megjegyezte, hogy de tök furi, hogy itt nem villanykapcsolótól-villanykapcsolóig közlekedik, mint otthon. Nem félt a sötétben ő sem, pedig máskor szokott. :)

2012. szept. 14. 02:40
 20/21 anonim válasza:

Na szóval. Ezt megértem, mert velem is vannak ilyenek. Ott kezdődött a folyamatos rémálom menet és hogy nagyon félek minden este, hogy A szobám később épült rá a lakásra és ezért messze van a többiek szobályától. Innen jött, hogy egyszer azt álmodtam kigyullad a ház és anyukám nem tud oda jönni megmenteni stb. Ez ment egész nyáron. Majd év elején egy futóversenyről kapott lufi este kidurrant a szobámban. Nagy beparáztam. Olyan gondolatok jártak a fejemben hogy ez egy fegyver volt. Aztán rá még a kutyám is a kertben elkezdett nagyon hangosan ugatni aztán egy nyüszítéssel hagyta abba. Ebből nekem az jött le, hogy betörtek lőtt az illető, kutyám leállította volna, és a "betörő" megölte. Aztán olyankor is féltem mikor a bátyámtól hallottam egy olyat hogy az mondja az anyukámnak

és most mit csináljak? Semmit csak menj fel a szobádba.

szintén beparáztam. Mindentől ami furcsak éjszaka nagyon megijedek. ilyenkor nem merek lemenni nehogy elkapjon egy betörő.Javaslom nyugodj meg és gondolj arra: minden rendben. Felejtsd el hogy az előbb valami megijesztett.Zárd ki és nyugodtan aludj.:)

2012. dec. 26. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!