Mostanában félek a kisértetektől, mit tehetek?
Még sosem láttam egyet sem,csak hiszek a létezésükben,de nem akarom látni őket,főleg a saját szobámban.
Kb egy hónapja néztem paranormális jelenségekkel foglalkozó műsort és voltak ott durva videók.Akkor is féltem kissé,de aztán elmúlt.Most megint előjött és nem tudom hogy mulasszam el ezt a félelmet. :(
ja és nem vagyok már gyerek,19 éves vagyok
holnap jólessz 1 találkozó?
Üdv, Freddy Krueger
nemláttam azt a filmet,úgyhogy nemtudom ki az a Freddy izé
amúgy nagyon vicces vagy.
Van egy jó és egy rossz hírem:
1. Rossz hír: tévedsz, kísértetek nincsenek (legalábbis ahogy leírod.)
2. Jó hír: nem kell félned, kísértetek nincsenek.
Igaza van az egyik előző hozzászólónak, ha te szellemet idézel, egy ponton túl megjelenhet (de ez igen komoly szint) de attól nem kell tartani, h egy szellem unatkozik, és átugrik hozzád sörözni. Én már csak tudom, laktam temetőtől 100-re, úgy hogy én a temető felőli első házban laktam... :)
Ne tégy semmit, elmúlik majd ha többet ismersz meg a világból. Szellemek, kísértetek, stb. nincsenek.
Persze ha olyanokkal beszélsz aki szeretnék hinni, hogy vannak akkor a fejekben léteznek, de valójában nem. Ha valamiben hinni akar valaki , azt nehéz meggyőzni az ellenkezőjéről. Ráadásul ez olyan titokzatos, izgalmas, hogy nehéz elhinni, hogy ilyenek csak a mesékben meg a filmekben és a fantáziában vannak:-)) Pedig tényleg:-) Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!