Segítene valaki?
Több összetevős.
1. Szerencse.
2. Ráfogod az épp bejött dolgokra.
3. Azért nem alszod ki magad, mert badarságokat álmodsz.
www.nagyfigyelmeztetes.com
nézd meg itt megtalálod a választ...
Én is álmodtam már meg dolgokat, igaz még középsulis koromban. Elég ijesztő volt mikor egyszer azt álmodtam hogy becsapott hozzánk a villám, pont az én szobám felől. Aznap este lett is egy szép nagy zivatar, és annyi szerencsém volt, hogy a szomszéd melléképületének a tetejébe ment a java ami ugyan olyan magasságban van mint a szobám. Persze mi is kaptunk belőle, a konyha ablak párkányán még most is ott van a villámcsapás nyoma((a konyha a szobám alatt van)), és a kéményen ((az a szobám mellett jön be a házba)) is ahol valószínűleg távozott.
Aznap éjjel mikor a nagyapám szívrohamot kapott azt álmodtam, hogy valami csuklyás alakkal beszélget, akinél egy kard van. Valamiért mikor át akartam fordulni a másik oldalamra nem tudtam, mintha valami vagy valaki visszatartott volna.
Mostanában már nem igazán fordulnak elő ilyen dolgok.. sőt szinte egyáltalán nem. Vagy csak én nem figyelek elég jól.
Próbálj meg valami nyugtató teát inni mielőtt lefekszel aludni, hátha az segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!