Miért van ez, hogy néha azt érzem figyelnek?
Figyelt kérdés
Tegnap este felkeltem pontban 3:00-kor és úgy éreztem, valaki engem néz. Nagyon elkezdtem félni, és már a fantáziám játszott velem. Nem értem miért, van hiszen sokszor jól alszom. Nem néztem semmiféle filmet és nem olvastam ilyeneket. Többször fordult már elő, hogy 3 óra valamikor felébredek, és úgy érzem néznek. Árnyékokat látok, amiket azt hiszem csak beképzelek. Olyan érzés volt, hogy valaki ott áll és bámul. Miért pont 3 órakor kelek fel? Miért érzem ezt?? Van, hogy felkelek és teljesen nem érzem ezt, vissza is alszok. Viszont van hogy így érzek. Miért??2012. ápr. 16. 16:13
11/12 stella08 válasza:
Lehetségesnek tartom én is a szellemeket... Rokonságodból, vagy ismerősökből nem hunyt el valaki ekkortájt? Nekem édesapám augusztusban távozott el, hajnali 3-4 között és anya azóta is sokszor felkel ebben az időpontban, bár ő nem azért mert figyeli valaki.
12/12 anonim válasza:
Ez semmi, én nem tudom miért, de mindig 22:22-kor megyek lefeküdni. Csak véletlenül felnézek az órára és 22h 22m van.
És ebben a hónapban már 6× jártam így. Pedig még csak 9.-e van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!