Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szkeptikusok ehhez mit szóltok...

Szkeptikusok ehhez mit szóltok? A telepátia bizonyítéka?

Figyelt kérdés

Sokat próbáltak már a szkeptikusok vitába szállni a telepátiával és egyéb ESP-vel kapcsolatban és mindíg ott akadt el a beszélgetés, hogy nincsen bizonyíték. Hát mosttessék. A legegyszerűbb élőlényeknél a növényeknél sikerült kimutatni ezt a nemes kommunikáció fajtát.

[link]

2012. márc. 26. 20:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/175 anonim ***** válasza:

"használták a titkos szolgálatok világszerte."

Talán tagja voltál valamelyiknek?

"Értelmes élet lehetett a marson és volt is, ezt bizonyítják a marsi építmények a városok, piramisok és az arcok is. Percival Lowell is. "

Esetleg még a marson is voltál?

"Ennyire ostobaság halmazt régen olvastam és igen fárasztó volt."

Én is rég olvastam,

de most eszembe juttattad milyen =)

"Amit linkeltetek az az, nemhordoz semmilyen tudományos erejú információt, ellenben amit linkeltem a Stanfordi egyetem kutatási anyagát, amiben a NASA bebizonyította hiteles reprodukálható mérésekkel, hogy a telepátia kimutatható az igen !"

Egyszerre mutattak valamilyen jelet, nem konkrétan "kommunikáltak" egymással. Ez még nem bizonyít semmit.

Egyébként a te "hiteles" linked is csak egy netes cikk...

" De osztani az észt az megy."

Te osztod itt az észt, mindenki hülye mert telepátia létezik.

Azt hiszed majd fogod magad, belinkelsz valamit,

ami ír egy-két dolgot és ráfogod hogy azt állítják, telepátiát használnak a növények.

Ennyire naiv és ostoba emberrel rég találkoztam..

"Mellesleg amit linkeltél egy ismeretterjesztő video és nem egy tudományos kutatsái munka, tehát semmilyen tudományos relevanciával nem bír."

Szégyen vagy. =)

"Egyébként ettől függetlenül bírom, amikor olyan nyílvánvaló marhaságokról vitatkoznak mint pl párhuzamos univerzumok, sokvilág elmélet, van-e alteregónk, ami nyílvánvaló képtelenség, az olyan fontos horderejű dolgot mint a telepátia pedig egyszerűen elvetik, annak ellenére hogy már bizonyítást nyert."

Ez az egy rohadt cikk nem bizonyít semmit... Ha volna benne igazság, jobban fellene kapva mint Rosewell

A természettudomány és az ezotéria pedig két külön dolog. Ha nem így gondolod, írhattad volna a kérdést a tudományok témakörbe is..

2012. márc. 30. 14:28
 52/175 anonim ***** válasza:
83%

Van egy kis gond Kedves Kérdező. Épp az olyan ostoba emberek miatt nem foglalkozik senki a telepátiával, mint amilyen Te vagy. Lejáratod azokat az embereket, akik ezzel komolyan foglalkoznak. Jól mondta az előző válaszoló. Szégyen vagy.

Szégyellheted magad amiért miattad megint le lett járatva ez a témakör. Gratulálok!

2012. márc. 30. 14:41
 53/175 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

#13:11

#13:20

Na csak nektek, csak ma, és csak itt...

[link]

és hogy el is tudjátok helyezni:

[link]

Csak hogy ne tipródjatok már annyira... :-D

Pedro

2012. márc. 30. 15:21
 54/175 anonim ***** válasza:
88%
Ott a pont. És elismerésem.:)
2012. márc. 30. 16:20
 55/175 A kérdező kommentje:

El kell hogy mondjam hogy Én nem hiszek az I.Q tesztekben annak ellenére, hogy nekem 160 feletti az intelligencia hányadosom, ezt a te példád is mutatja, aki kb max 75-ös I.Q szinten nyílvánusz meg a fórumban, annak ellenére hogy a papír szerint, ha egyáltalán a tiéd, ennél jóval értelmesebbnek kellene lenned és nem itt értetlenkedni.

Az I.Q eredmény amolyan átlag értelmet tükröz, de eléggé hamis képet ad az egyénről, intelligencia szinten is. Linkeltem kutatási eredményeket melyeket a NASA állapított meg. A Stanfordi egyetem kutatói bebizonyították a növényi telepátia létét, ennek ellenére ugy látszik nem fogtad fel, vagy értelmi problémák miatt vagy játszod az eszedet innen nem állapítható meg, de engem nagyon nem érdekel. Felvetettem egy nagyon friss aktulaitással bíró kérdést és NORMÁLIS válaszokat és beszélgetést akarok, nem azt hogy értetlen meg nem értett állítólagos zsenik itt osszák az észt, hogy nem hiszi el :D Akkor kedves Pedro barátom, minek jársz az ezotéria szobába ? Mazochista partnerekereső van elég ! A dokumentumok magukért beszélnek.

2012. márc. 30. 18:32
 56/175 A kérdező kommentje:

"Talán tagja voltál valamelyiknek? "

nem kel ugyanis ők valloták be és már a médiában számtalanszor elhangzott,nem is kell a neten keresgélni, ezt az átlagember is tudja, nemkell ehhez menza.

"Esetleg még a marson is voltál? "

Vannak felvételek a marsról és egyébb tudományos kutatások, olvass utána.

"Egyszerre mutattak valamilyen jelet, nem konkrétan "kommunikáltak" egymással. Ez még nem bizonyít semmit.

Egyébként a te "hiteles" linked is csak egy netes cikk..."

Nem a Stanfordi egyetem kutató mutatták ki, el lehet olvasni ezt már megírtam sokszor egy 80-as iq-jú emberke megértené.

Kommunikáltak, mert a fájdalom hatását tudták lezért heélységből egymásnak azonnali távolhatással továbbítani és ha a személy arra gondolt hogy megvágja a növényt az azonnal reagált rá, na ez a telepátia,amit te sohasem fogsz megérteni. Ehhez kevés a 135 pont úgy látszik :D.

Éppen azért nem lett felkapva, mert most a materialzmus a divat. Nézd meg hogy kedves értetlenkedő barátunknak ha igaz hogy 135 az iq-ja nem tud belőle semmit sem megállapítani.

"Épp az olyan ostoba emberek miatt nem foglalkozik senki a telepátiával, mint amilyen Te vagy."

Na most ezzel aztán jó nagy hülyeséget mondtál :D Én fizikus vagyok, akkor ne foglalkozzanak kvantummechanikával és általános relatívitáselmélettel sem, mert az a szakterületem. Amit összeírtál alapvető értelmezési zavarokkal bír. Sajnos ezt még te sem érted ha elolvasod mégegyszer.

2012. márc. 30. 18:42
 57/175 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"nekem 160 feletti az intelligencia hányadosom, "

Hehehehe.... Mondtam én, hogy te vagy a napkeleti bölcs, már régen felismertelek ám!

"a papír szerint, ha egyáltalán a tiéd,"

Bizony az enyém. A Mensa tagsági számom 11241. Ha belépsz a Mensa HungarIQa honlapjára, ott megtalálsz.

[link]

Persze ahhoz be kell tudni lépni...

[link]

A TE tagsági számod mennyi is? :-)

"El kell hogy mondjam hogy Én nem hiszek az I.Q tesztekben"

Persze. Megértem. :-D

Hasonlítasz a rókához.

Tudod, amelyiknek savanyú volt a szőlő.

"Az I.Q eredmény amolyan átlag értelmet tükröz, de eléggé hamis képet ad az egyénről, intelligencia szinten is. "

Hát persze.

"Akkor kedves Pedro barátom, minek jársz az ezotéria szobába ?"

Mert itt a hozzád hasonlók olyan érdekes tévhiteket tudnak megosztani, én pedig érdeklődő ember vagyok.

Általában ez együtt szokott járni az intelligenciával - ezt illene tudni egy 160-as IQ-val rendelkező embernek.

Vagy talán nem mondtál volna egészen igazat? Hát erre nem is merek gondolni! :-D

Pedro

2012. márc. 30. 19:07
 58/175 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyjuk magára a hülyeségeivel, meg a 160 feletti IQ-jával..

Egyre nagyobb hülyeségeket ír.

" A telepátia bizonyítéka?"

Ez is egy kérdés, erre az a válasz hogy NEM, mert ez ótvarhülyeség..

Te ilyen megváltószerűség lennél?

Egy link oszt kész?

Mer' te olyan intelligens vagy, hogy a saját kérdésedre nem fogadod el a válaszokat, kivéve azt ami téged támaszt alá?

2012. márc. 30. 20:11
 59/175 anonim ***** válasza:

160-as az iq-d és fizikus vagy? All right! könnyen ellenőrizhető. Kérlek oldd meg a következő feladatot.

Ha 185 nm-es UV fénnyel egy bizonyos nehézfémet megvilágítunk, 1,00.106 m/s sebességű elektronok lépnek ki belőle.

a) Melyik ez a nehézfém, és ki fedezte fel ezt az elemet?

b) Mekkora sebességű elektronok lépnek ki ebből a fémből, ha 254 nm-es UV fénnyel világítjuk meg?

Ja és igen, a netről szedtem le. Ez a márciusi fizika versenyfeladatok közül való, aminek megoldásai, a beküldést követően kerülnek föl. Persze bármeyiket megolhatod.

[link]

Látod nem nehezek. Középiskolai feladatok. Ezzel hitelessé tudod tenni magad.

2012. márc. 31. 00:42
 60/175 A kérdező kommentje:

Pedro, engem kúrvára nem érdekel hogy neked mennyi az iq-d, a 135 egyébként sem sok, maga az egyetem elvégzéséhez 140 pont lenne az ideális. Nekem több mint 160 pont az intelligencia hányadosom, de szerintem ennél is több csak a teszt nem tudott többet kimutatni.

Az elég szégyen az i.q fogalmára hogy egy ember ne tudjon értelmezni egy kísérleti eredményt.

Mondjuk nem vettétek észre, biztosan nem, hogy minden állításomra amit kísérletekkel bizonyítottak be, NEM ÉSZÉRVEKET, hanem azt vágjátok rá, hogy ótvar hülyeség meg nem hiszem el, ha így van mi a túrónak írsz ide ? Elolvasod amiket írnak és ennyi nem kell hülyeségeiddel teleokádni offolni a fórumot, mivel ezekre senki nem kíváncsi.

# 59/59 Őszintén szolva barátom rád férne megoldani a feladatot, de enneél alapfokúbb összefüggésekkel sem vagy tisztában, ami nembaj, de nem kell itt rontani a levegőt.

Olyan összetettségű problémákkal volt dolgom, amiknek a nyelvezetét meg sem értenéd. Nem akarok nagyképű lenni és nem megyek bele. Ha okos akarsz lenni, tessék a kísérleti eredményt elolvasni és megcáfolni, csináld meg a házi feladatodat.

2012. márc. 31. 01:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!