Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?
Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.
Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?
Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.
Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?
Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?
Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.
Én már előre szégyellem magam.
Ott áll előttem Astar Seran kapitány, és elmondja, hogy mekkora bunkó szkeptikus voltam eddig, még csippeltetni is engedtem magam.
megérint a dupla buborék,mindig van de soha nem eléééég...traubitraubitraubi.
naszóval: remélem én nem érem meg hogy élienekkel találkozzak,de ha mégis,akkor predátort fogok játszani:)
Ha létezik valahol egy fejlettebb civilizáció,az miért jönne ide? Hogyan tudnának megélni a földi körülmények között? Az nagyon nehezen hihető,hogy egy másik bolygón ugyanolyan életkörülmények vannak,mint itt a Földön. Oxigén,víz,növényzet stb. Ha pedig ott nincs ilyen,akkor itt sem tudnának élni. Ahogy mi sem a Holdon vagy a Marson.
Vagy akik a föld alatt élnek,azok hogyan látnának pl a felszínen. Az egyéb életkörülményekről nem is beszélve.
Álmodozásnak szép,de ez soha nem fog megvalósulni.
"Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt. "
Félreérted a dolgokat. A szkeptikus az aki kételkedik mindenben ami nem bizonyított. A szkeptikus az akinek valóban fogalma sincs a dologról, de nem is próbál úgy tenni mintha lenne.
A spirituális kutatók azok akik azt hiszik, hogy van fogalmuk a dolgokról, annak ellenére, hogy bizonyítani semmit sem tudnak. Nagyobb hiányosság szerintem, ha valaki tényként tálal olyasvalamit amiről nincs bizonyítéka "csak ő úgy gondolja, hogy így van", mintha valaki elismerné, hogy olyasmiben hinni amit lehetetlen bizonyítani butaság.
A kérdésed többi része nagyjából egységesen mulatságos, de ezt a részt kiemelném:"A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk"
Nahát azt hiszem valakinek már kacsintgat a Nobel díj. Te nyilván fénysebességel utazol a suliba holnap.
"Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények"
Vannak lények a föld alatt, de nem reptoidok. Biológián figyelj majd.
Művészet kontra tudomány topik... Nincs meg egyik a másik nélkül, nem teljes semelyik megközelítés, ha nincs ott a párja. Mi már csak ilyen fura vidéken születtünk. Semelyik nem alkalmas átvenni a másik funkcióját. És ahogy a tudomány fejlődése képtelenség lenne a pajkos intuíció nélkül, úgy a leírhatatlan jelenségek közt is szükséges ésszel válogatni. Nem tévedésből használtam a művészet szót. Valóban az a megfelelő megközelítése ennek a "tudománynak". A meteorológia majdnem jó példa: nagy sereg népi megfigyelés, és némi kutatás, hogy miért is van szinte mindig az, amit az öregek mondanak arra az időszakra az adott területen. Hagyományok meséi, hogy ki rendelte el a tavaszi záport, nem igazán érdekesek, viszont szerencsére hosszú-hosszú ideig segítenek nagyon pontosan megőrizni az eredeti mondanivalót.
Amint a mese (vallás, dogmatika) végre háttérbe szorul, mert ellátta feladatát, sikerült időtlen szimbólumokban (és között) megőriznie a tudást, maradhatnak a törvényszerűségek, törvények, amik gyűlhetnek tudományos könyvtárban, mihelyt elegendő kutatási anyag igazolja vagy valószínűsíti őket. Ehhez kívánok Önöknek nagyon szép további kutatást és derűs estét! :)
Ezt a kepet erdemes megnezni.
A Voyager 1 keszitette.Az a kis potty amit alig lehet eszrevenni, a Fold.Valahol a naprendszer szelen volt a v1 amikor visszaforditotta a kamerajat hogy ezt a kepet megcsinalja.Ha a naprendszer hatarairol nezve a Fold csak egy porszem,mar nem is tunik olyan biztosnak hogy ennek a vegtelen univerzumnak mas porszemerol elindult lenyek pont ide talaljanak.De meg a naprendszerbe beerve sem lehet megalallapitani a foldrol hogy van rajta elet.
Vegezetul, mindket fel lelki bekeje erdekeben, itt egy nagyon szep, video:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!