Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor fog eldőlni a szkeptikus...

Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?

Figyelt kérdés

Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.

Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?

Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.

Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?

Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?

Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.

2012. febr. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 kris.king ***** válasza:
Előző kommentben azt mondtad van már rá logikus magyarázat.
2012. febr. 23. 15:36
 22/66 anonim ***** válasza:

A kérdés eleve értelmetlen, mert vita akkor van, ha 2 fél ellentétes állítást tesz fel és ÉRVEKKEL próbálja alátámasztani, amiket BIZONYÍTANI is tud. És bárhogy is nézzük a spirituális oldalon csak állítás van és 1-2 mondvacsinált érv, de bizonyíték nuku.

Ja és a legjobb, hogy a vita 2 irányú kommunikáció, ami sosem fog megvalósulni, mivel a zakkant fél szektás szinten ragaszkodik a téveszméihez, míg a szkeptikus, akkor sem hajlandó megválni tőlük, ha bebizonyosodik 1-1 áltudomány csekély valóságalapja.

2012. febr. 23. 16:33
 23/66 anonim ***** válasza:
állmodban kisapám,állmodban...
2012. febr. 23. 16:47
 24/66 anonim ***** válasza:
ez nem egy okos és dogós kérdés hanem az a tipikus kamaszos ömlengés amire a napokban többször is hivatkoztam és amiért nem fogok neked érvelni csak elküldelek anyukádba...
2012. febr. 23. 16:53
 25/66 zeronibble ***** válasza:

Lehet hogy nem a ló túlsó oldalára átesett tudatlanokat kéne az egész csoport mintapéldányainak kinevezni, és akkor lenne közös nyelv. A tudomány nem zárja ki a ritka eseményeket, anomáliákat, vagyis az általunk valaha is vizsgált jelenségek körében többnyire irreleváns és hatástalan, eddig felderítetlen jelenségeket vagy erőket. A tudomány nem feltételezi önmagáról, hogy mindent tud. Igaz, elkövetik a legnagyobbak is ezt a hibát olykor, de nem mennek vele ők se semmire... Ahogy a tizenéves géniuszok is szokták magukat a végső igazság hordozóinak tekinteni néha. A többség, akár tudományosan szeretne leírni lehetőleg mindent, akár elfogadja, hogy képtelenség mindent számításba venni (és pl. a véletlen így máris szent dolog), nem kap hajba senkivel azon, hogy de hát csodák márpedig vannak, de nincsenek, de vannak, ókabbe...

Tegyétek már meg, hogy azokat nevezitek szkeptikusnak, akik mondjuk a szkeptikus.hu szellemében kíváncsiskodnak! Azaz röviden: nem korlátozzák magukat, de nem kezelnek tényként semmit, ami nem SZENTIGAZ a képzeletbeli igaz-hamis saccolós skálán. Tehát nem fekete és fehér, hanem vagy fehér, vagy majdnem fehér, vagy mondjuk tán fehér... Fekete pedig csak akkor, amikor tényleg van nyilvánvaló cáfolat valamire (ez a legtöbb ezoterikus tanról nem mondható el).

2012. febr. 23. 17:36
 26/66 A kérdező kommentje:

Mirk ugyanúgy mintahogyan most a mágis és a spiritualitás ellen harcolnak, ugyanolyan téveszmékben élnek a tudósaink mint annak idejében, azokon a melléfogásokon látszik. Az ufók már használják ezt a spirituális világot, ott közlekednek !

Az ufók jóval fejlettebben mint mi. Az a baj hogy a mai tudomány teljesen tévúton jár és kizár minden nem materiálisat, így a jó dolgokat is. Teljesen embertelen lesz így a világunk sajnos !

"DE.Szerintem a mágia is egy tudomány csak az emberiség még nem jututt el arra a szintre, hogy pl. a telepátiát egy teljesen hétköznapi dolognak említse.A MÁGIÁRA IS VAN LOGIKUS MAGYARÁZAT.Gondoljunk bele: régen azt is kizártnak tartották az emberek, hogy a föld gömböjű.

By:Hagenti"

Teljesen egyetértek, én is ezt akartam kifejteni ! Örülök, hogy vannak itt érettek is.

"Ez a mágia, vonzás, földönkívüliek mind arra épül, hogy az emberek tudatlanok"

Szted, hogyan lehet tudatlan egy 300 trillió fényévekből érkező hüllő faj ? Mert vannak ilyenek is 404-es

"Méghogy válasza:

ez nem egy okos és dogós kérdés "

Nem dogós hanem okos és fogós, amúgy nem tudom hova válaszoltál minap.

Akkor most elmondom, hogy a kvantumok szintjén minden rezgés és minden hullámok áradata, maga a gondolat is és a mágia ugyanúgy anyaggá lesz, ha jól használjuk, a tudósaink pedig nem értenek ehhez és nekik nem sikerül. Gondold el egy rossz tanuló sem tudja megcsinálni a kémiai vagy fizikai kísérleteket és a válaszokat se tudja a dogába, akkor a tudósok hogyértenének a mágiához ? Ugyanígy nem tudják megcsinálni sem azt. Na, most már leesett remélem :D

2012. febr. 23. 18:50
 27/66 anonim ***** válasza:
58%

Én már elegyítettem salétromsavat kénsavval, és semmi fénysebesség nem történt tőle. Csak nitráltam.

Mellesleg tényleg nem tudom eldönteni, hogy most parodizálsz vagy tényleg ennyire buta vagy...

2012. febr. 23. 19:11
 28/66 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak valami tanulmányhoz kellünk a tisztelt kérdezőnek. Biztos társadalomtudományi tesztet készít és most próbál minél több embert hülyére venni :D
2012. febr. 23. 20:49
 29/66 anonim ***** válasza:

bocs nem tettem ki az idézőjelet

„ Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.”

utsó mondat a khm....szóval a kérdésedben

2012. febr. 24. 07:21
 30/66 anonim ***** válasza:
milyen ufókról beszélsz te szerencsétlen? talán tanulmányoztad őket vagy mi?
2012. febr. 24. 07:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!