Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?
Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.
Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?
Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.
Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?
Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?
Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.
A kérdés eleve értelmetlen, mert vita akkor van, ha 2 fél ellentétes állítást tesz fel és ÉRVEKKEL próbálja alátámasztani, amiket BIZONYÍTANI is tud. És bárhogy is nézzük a spirituális oldalon csak állítás van és 1-2 mondvacsinált érv, de bizonyíték nuku.
Ja és a legjobb, hogy a vita 2 irányú kommunikáció, ami sosem fog megvalósulni, mivel a zakkant fél szektás szinten ragaszkodik a téveszméihez, míg a szkeptikus, akkor sem hajlandó megválni tőlük, ha bebizonyosodik 1-1 áltudomány csekély valóságalapja.
Lehet hogy nem a ló túlsó oldalára átesett tudatlanokat kéne az egész csoport mintapéldányainak kinevezni, és akkor lenne közös nyelv. A tudomány nem zárja ki a ritka eseményeket, anomáliákat, vagyis az általunk valaha is vizsgált jelenségek körében többnyire irreleváns és hatástalan, eddig felderítetlen jelenségeket vagy erőket. A tudomány nem feltételezi önmagáról, hogy mindent tud. Igaz, elkövetik a legnagyobbak is ezt a hibát olykor, de nem mennek vele ők se semmire... Ahogy a tizenéves géniuszok is szokták magukat a végső igazság hordozóinak tekinteni néha. A többség, akár tudományosan szeretne leírni lehetőleg mindent, akár elfogadja, hogy képtelenség mindent számításba venni (és pl. a véletlen így máris szent dolog), nem kap hajba senkivel azon, hogy de hát csodák márpedig vannak, de nincsenek, de vannak, ókabbe...
Tegyétek már meg, hogy azokat nevezitek szkeptikusnak, akik mondjuk a szkeptikus.hu szellemében kíváncsiskodnak! Azaz röviden: nem korlátozzák magukat, de nem kezelnek tényként semmit, ami nem SZENTIGAZ a képzeletbeli igaz-hamis saccolós skálán. Tehát nem fekete és fehér, hanem vagy fehér, vagy majdnem fehér, vagy mondjuk tán fehér... Fekete pedig csak akkor, amikor tényleg van nyilvánvaló cáfolat valamire (ez a legtöbb ezoterikus tanról nem mondható el).
Mirk ugyanúgy mintahogyan most a mágis és a spiritualitás ellen harcolnak, ugyanolyan téveszmékben élnek a tudósaink mint annak idejében, azokon a melléfogásokon látszik. Az ufók már használják ezt a spirituális világot, ott közlekednek !
Az ufók jóval fejlettebben mint mi. Az a baj hogy a mai tudomány teljesen tévúton jár és kizár minden nem materiálisat, így a jó dolgokat is. Teljesen embertelen lesz így a világunk sajnos !
"DE.Szerintem a mágia is egy tudomány csak az emberiség még nem jututt el arra a szintre, hogy pl. a telepátiát egy teljesen hétköznapi dolognak említse.A MÁGIÁRA IS VAN LOGIKUS MAGYARÁZAT.Gondoljunk bele: régen azt is kizártnak tartották az emberek, hogy a föld gömböjű.
By:Hagenti"
Teljesen egyetértek, én is ezt akartam kifejteni ! Örülök, hogy vannak itt érettek is.
"Ez a mágia, vonzás, földönkívüliek mind arra épül, hogy az emberek tudatlanok"
Szted, hogyan lehet tudatlan egy 300 trillió fényévekből érkező hüllő faj ? Mert vannak ilyenek is 404-es
"Méghogy válasza:
ez nem egy okos és dogós kérdés "
Nem dogós hanem okos és fogós, amúgy nem tudom hova válaszoltál minap.
Akkor most elmondom, hogy a kvantumok szintjén minden rezgés és minden hullámok áradata, maga a gondolat is és a mágia ugyanúgy anyaggá lesz, ha jól használjuk, a tudósaink pedig nem értenek ehhez és nekik nem sikerül. Gondold el egy rossz tanuló sem tudja megcsinálni a kémiai vagy fizikai kísérleteket és a válaszokat se tudja a dogába, akkor a tudósok hogyértenének a mágiához ? Ugyanígy nem tudják megcsinálni sem azt. Na, most már leesett remélem :D
Én már elegyítettem salétromsavat kénsavval, és semmi fénysebesség nem történt tőle. Csak nitráltam.
Mellesleg tényleg nem tudom eldönteni, hogy most parodizálsz vagy tényleg ennyire buta vagy...
bocs nem tettem ki az idézőjelet
„ Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.”
utsó mondat a khm....szóval a kérdésedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!