Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor fog eldőlni a szkeptikus...

Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?

Figyelt kérdés

Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.

Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?

Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.

Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?

Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?

Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.

2012. febr. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

Utolsó, én 11 évesen azon szörnyülködöm hogy egyes embereknek milyen alacsony az intelligenciaszintje.

Ha valamivel nem vagyok tisztában, nem okoskodok..

2012. febr. 25. 16:53
 52/66 anonim ***** válasza:
Kulonmben a "magia csak egy olyan tudomany amit meg nem ismerunk"
2012. febr. 25. 16:58
 53/66 A kérdező kommentje:

Örvendek, hogy néhányan utánanéztetek, így sokadik unszoládra :S. Akik beírták hogy a kérdező a troll, annak üzenem hogy ő az, mert még alapvető dolgokkal sincsen tisztában.

A Gravitációt(G) nem értjük ! Newton szeinr tömegvonzás volt, Einstein szint téridőgörbület, ami NEM UGYANAZ ! de sok mindent nem értünk, tehát pl a Relatívitás elmélet szint összekéne jönnie a nagy reccsnek, azaz zsugorodni kéne, de ugye mint kimértük ez ellenkezőleg tágúl. Igaz, hogy a sötét anyag miatt, de külön maga a Gravitáció egy taszítóerőként hat, esetleg olvassatok utána és nem a Relatyívitáseémélet írja le, hanem a Superstring elmélet vagy egy alternatív Kvantumgravitációs elmélet.

A mágia pedig valós dolog. A kvantumok szintják minden információ rezgés és anyaggá alakítható ! az más kérdés, ha valaki nem hisz bene akkor ez a konverzió nem jön létre ! Ezért nem sikerül mindenkinek pl szkeptikusoknak ! De az űrlények és legfőképpen a Reptoidok ezt használják. Mentálisan roppant fejlett egyedek.

Kérdésem az hogy az emberiségnek ez mikor fog általánosan elterjedt jözkincsé válnia ?

2012. febr. 25. 17:46
 54/66 anonim ***** válasza:
Hatalmas baromsagokat irsz...Latom te magadat okosabbnak hiszed minden tudostol es szerinted ok tevednek te pedig baromsagokat beszelsz de akkorakat hogy nem igaz...Kezdve a kvantumfizikarol es Einsteinrol es stb. bakker apam fizikus tudom mirol beszelek.Inkabb hiszel valami embernek aki kitalalta a reptoideket (gondolta jo moka lesz) mint a tudosoknak...ez igen na latod ezert nem fog az ember sosem fejlodni...
2012. febr. 25. 20:29
 55/66 A kérdező kommentje:

Te apád akkor volt fizikus amikor lila hó esett, ellenben én az vagyok és ez pontosan így van ahogyan elmondtam

A tudomány sok mindent rosszúl tud. Azt is monták hogy nem emelkedhet levegőbe gép, mert nehezebb nem tudom minél, aztán repülünk. meg a Newtoni gravitációt is tanították, hogy vonzák egymást a testek, aztán most kiderült hogy éppen ellenkezőleg a gravitáció az taszító hatás és az Einstein elméletét tanították, de most kiderült hogy kvantumgravitáció van, azaz összevissza gondoltak mindent, de mindíg rosszúl, ahelyett hogy a spirituális lelkekre hallgattak volna. Azt hitték lassúl a világ tágulása és majd összemegy, ma pedig tudjuk hogy a gravitáció széttaszítja, tessék, ugye ezt sem tudtátok

A Gravitációt(G) nem értjük ! Newton szeinr tömegvonzás volt, Einstein szint téridőgörbület, ami NEM UGYANAZ ! de sok mindent nem értünk, tehát pl a Relatívitás elmélet szint összekéne jönnie a nagy reccsnek, azaz zsugorodni kéne, de ugye mint kimértük ez ellenkezőleg tágúl. Igaz, hogy a sötét anyag miatt, de külön maga a Gravitáció egy taszítóerőként hat, esetleg olvassatok utána és nem a Relatyívitáseémélet írja le, hanem a Superstring elmélet vagy egy alternatív Kvantumgravitációs elmélet.

A mágia pedig valós dolog. A kvantumok szintják minden információ rezgés és anyaggá alakítható ! az más kérdés, ha valaki nem hisz bene akkor ez a konverzió nem jön létre ! Ezért nem sikerül mindenkinek pl szkeptikusoknak ! De az űrlények és legfőképpen a Reptoidok ezt használják. Mentálisan roppant fejlett egyedek.

Kérdésem az hogy az emberiségnek ez mikor fog általánosan elterjedt jözkincsé válnia ?

2012. febr. 26. 00:40
 56/66 anonim ***** válasza:
Apam fizikus volt es az ujvideki egyetemen vegzett szoval o talan kicsit jobban ert hozza mint te...szerinted csak ugy lehetsz fizikus ha azt allitod magadrol ??? befejezted az egyetemet ha igen akkor nem mondanal ilyen baromsagokat szoval csak kuss...
2012. febr. 26. 02:31
 57/66 anonim ***** válasza:
De 50x leirjuk neked hogy nem ugy van de te hajtogatod es megint beirod a hulyesegeidet...de masra nem hallgatsz mert gonosz tudosbacsik titkolnak mindent aki meg fizikus az szerinted alltudomany mert az asztrologia nem az meg a joslas.Masok szavat ketsegbe vonod az olyanoket akik olvastak fizika konyvet nem csak Sci-Fi-t vagy alaptalan baromsagokat a neten.es ilyenkor nem csodalkozok hogy hulyek az emberek na latod ha ilyen ertelmi szinten vagytok akkor termeszetes a fejlettebb civilizacionak nem lesz erdekes ide ellatogatni... de szerintem azt sem tudod mi az a fizika dobalozol itt kifejezesekkel amiknek a jelentesed sem tudod te spiritiszta "fizikaprofesszor"..
2012. febr. 26. 02:37
 58/66 anonim ***** válasza:

1. szerintem soha senki nem mondta hogy nem emelkedhet a levegobe gep max az emberek akik regebben eltek nem tudtak elkepzelni hogyam de szerintem 1900 korul mar bizonyitva volt a repules amikor a Wright fiverek bemutattak.Igaz ok csak a felhajtoero es a felszallast dolgoztak ki de az is valami.

2.Newtonnak igaza volt a gravitacio vonz a gravitacio maga nem lehet negativ (!) max a sotet anyag de az is taszito hatas nem gravitacio ha leejtesz egy ceruzat az is vonza a Foldet nem csak a fold a ceruzat de persze ceruza gravitacioja elhanyagolhatoan kicsi...

3.Kvantum elmeletek es Kvantumgravitacio alapjaba veve nem zarja ki a relativitas elmeletet !!!

4.az univerzum az tagul ez igaz de meddig ??? a nagy reccs bekovetkezhet ha az univerzum egyszer csak megall es elkezd zsugorodni megint egy anyagi szingularis pontbe (osrobbanas megint)

5.a Gravitacio az gravitacio vagy masnevel tomegvonzas ami ugyebar minket a foldon tart es a bolygokat es csillagok pedig a palyajukon...a holdra is hat centripetalis es centrifugalis ero ha az egyik megszunik akkor a palya modosul...

6.Teridogorbulet van a Newtoni fizikaban is csak nem annyira ismert ezek.

7.a Magia nem valos dolog nem vagy kepes a tudatoddal befolyasolni az elemeket illetve telekinezisre ha megis az valoszinuleg fejlett agy miatt ami biologia nem hokusz pokusz.Hiheted te azt hogy a foldnek nincs gravitacios energiaja megsem repulsz...

8.Sok es hatalmas hulyesegeket irtal elolvastal par elmeletet ami elmelet es nem teny (!) es koztuk az osszefuggeseket sem latod.es a valaszod nem nem szamoltak el a tudosok nagyon semmit es a szkeptikus azt jelenti hogy valamiben nem hiszunk mert nincs bizonyitek ha egy urleny latnek vagy elottem leszallna akkor termeszetesen elfogadom hogy vannak (igy is 99.9999999% lek az eselye az univerum nagysaga miatt).

2012. febr. 26. 03:23
 59/66 anonim ***** válasza:
De most komolyan mit vitatkozok egy szektassal ugysem hisz senki erveben csak magamat farasztom le :DD
2012. febr. 26. 03:36
 60/66 A kérdező kommentje:

Nézük sorjában :D

Ha én nem tudom, hogy ki az apukád akire szégyen hogy a fia ennyire sületlen a fizikához annak ellenére, hogy az állítólag még fizikus is lenne, akkor honnan tudnád hogy én nem vagyok fizikus ?

"De 50x leirjuk neked " a hülyeségeiteket, de erre nem voltam kíváncsi, hanem a kérdésre.

"1. szerintem soha senki nem mondta hogy nem emelkedhet a levegobe gep max az emberek akik regebben eltek nem tudtak elkepzelni hogyam de szerintem 1900 korul mar bizonyitva volt a repules amikor a Wright fiverek bemutattak.Igaz ok csak a felhajtoero es a felszallast dolgoztak ki de az is valami. "

De ! mondták, hogy nem emelkedhet a levegőbe a sűrűség miatt, de megdőlt láthatod.

"2.Newtonnak igaza volt a gravitacio vonz a gravitacio maga nem lehet negativ (!) max a sotet anyag de az is taszito hatas nem gravitacio ha leejtesz egy ceruzat az is vonza a Foldet nem csak a fold a ceruzat de persze ceruza gravitacioja elhanyagolhatoan kicsi..."

Nem vagy tisztában a fogalmakkal, mi az hogy a gravitáció nem lehet negatív ?? Ezt te sem tudod, az egy kölcsönhatás ember ! Nincsen előjele. :D Ez helyből elégtelen lenne már gimiben is.

Arról van szó, hogy Newton tévedett, mert nem tömegvonzás okozza a gravitációt legalábbis Einsteini Relatívitáselmélet szerint, és mostani állapot szerint sem.

"3.Kvantum elmeletek es Kvantumgravitacio alapjaba veve nem zarja ki a relativitas elmeletet !!!"

DE ! Éppenhogy kizárja azt ! Mert a Relatívitáselmélet szerint egy téridő deformáció mentén geodetikusok mentén halad az anyag az univerzumban és ez a gravitáció, míg a kvantumgravitáció szerint pedig egy gravitonnak nevezett elemi részecske fajta hatása okozza magát a gravitációt.

"4.az univerzum az tagul ez igaz de meddig ??? a nagy reccs bekovetkezhet ha az univerzum egyszer csak megall es elkezd zsugorodni megint egy anyagi szingularis pontbe (osrobbanas megint)"

NEM ! Az univerzum eddigi feltételezett állapota a fokozatos mértékű csökkent sebességű tágulás, aminek eredménye a nagy reccs, ha megáll, azonban kimérték a Supernova 1997 projectben hogy nincsen ilyen hatás, hanem eleve gyorsuló ütemben tágúl az univerzum ! Nem lesz nagy reccs sohasem, azaz összehúzódás.

"5.a Gravitacio az gravitacio vagy masnevel tomegvonzas ami ugyebar minket a foldon tart es a bolygokat es csillagok pedig a palyajukon...a holdra is hat centripetalis es centrifugalis ero ha az egyik megszunik akkor a palya modosul... "

Nem! A centripetális erő az egy tehetetlenségi erő és kifelé hat, a centrifugális erőt pedig más ún.szabaderők okozzák. A gravitáció eredetileg tömegvonzást jelent, de ma már eme kölcsönhatás általánosan elfogadott neve, még ha taszító erő is az.

"6.Teridogorbulet van a Newtoni fizikaban is csak nem annyira ismert ezek. "

Ez, akkora ökörség, hogy egy fizikus hátast dob ettől !!!!!

A téridőgörbület CSAK az általános relatívitás elméletben van, de SEHOL MÁSHÓL ! még a spec relatívitás elméletben sincsen és a kvantumgravitációban sincsen. Newtonnál csak tömegvonzás van, semmi görbület meg téridő meg aztán végképpen nem :D

"7.a Magia nem valos dolog nem vagy kepes a tudatoddal befolyasolni az elemeket illetve telekinezisre ha megis az valoszinuleg fejlett agy miatt ami biologia nem hokusz pokusz.Hiheted te azt hogy a foldnek nincs gravitacios energiaja megsem repulsz..."

DE ! A kvantummechanika, ami magában foglalja a klasszikus NEWTONI fizikát is magyaráz egy olyan lehetőséget, mely szerint a TUDATODDAL lehet az anyagra hatni !

8. Eszméletlen ostobaságokat írtál össze, mutasd meg apukádnak és fűzd hozzá, hogy nem haragszik a hangvételed miatt a kollega.

2012. febr. 26. 06:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!