Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?
Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.
Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?
Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.
Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?
Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?
Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.
Utolsó, én 11 évesen azon szörnyülködöm hogy egyes embereknek milyen alacsony az intelligenciaszintje.
Ha valamivel nem vagyok tisztában, nem okoskodok..
Örvendek, hogy néhányan utánanéztetek, így sokadik unszoládra :S. Akik beírták hogy a kérdező a troll, annak üzenem hogy ő az, mert még alapvető dolgokkal sincsen tisztában.
A Gravitációt(G) nem értjük ! Newton szeinr tömegvonzás volt, Einstein szint téridőgörbület, ami NEM UGYANAZ ! de sok mindent nem értünk, tehát pl a Relatívitás elmélet szint összekéne jönnie a nagy reccsnek, azaz zsugorodni kéne, de ugye mint kimértük ez ellenkezőleg tágúl. Igaz, hogy a sötét anyag miatt, de külön maga a Gravitáció egy taszítóerőként hat, esetleg olvassatok utána és nem a Relatyívitáseémélet írja le, hanem a Superstring elmélet vagy egy alternatív Kvantumgravitációs elmélet.
A mágia pedig valós dolog. A kvantumok szintják minden információ rezgés és anyaggá alakítható ! az más kérdés, ha valaki nem hisz bene akkor ez a konverzió nem jön létre ! Ezért nem sikerül mindenkinek pl szkeptikusoknak ! De az űrlények és legfőképpen a Reptoidok ezt használják. Mentálisan roppant fejlett egyedek.
Kérdésem az hogy az emberiségnek ez mikor fog általánosan elterjedt jözkincsé válnia ?
Te apád akkor volt fizikus amikor lila hó esett, ellenben én az vagyok és ez pontosan így van ahogyan elmondtam
A tudomány sok mindent rosszúl tud. Azt is monták hogy nem emelkedhet levegőbe gép, mert nehezebb nem tudom minél, aztán repülünk. meg a Newtoni gravitációt is tanították, hogy vonzák egymást a testek, aztán most kiderült hogy éppen ellenkezőleg a gravitáció az taszító hatás és az Einstein elméletét tanították, de most kiderült hogy kvantumgravitáció van, azaz összevissza gondoltak mindent, de mindíg rosszúl, ahelyett hogy a spirituális lelkekre hallgattak volna. Azt hitték lassúl a világ tágulása és majd összemegy, ma pedig tudjuk hogy a gravitáció széttaszítja, tessék, ugye ezt sem tudtátok
A Gravitációt(G) nem értjük ! Newton szeinr tömegvonzás volt, Einstein szint téridőgörbület, ami NEM UGYANAZ ! de sok mindent nem értünk, tehát pl a Relatívitás elmélet szint összekéne jönnie a nagy reccsnek, azaz zsugorodni kéne, de ugye mint kimértük ez ellenkezőleg tágúl. Igaz, hogy a sötét anyag miatt, de külön maga a Gravitáció egy taszítóerőként hat, esetleg olvassatok utána és nem a Relatyívitáseémélet írja le, hanem a Superstring elmélet vagy egy alternatív Kvantumgravitációs elmélet.
A mágia pedig valós dolog. A kvantumok szintják minden információ rezgés és anyaggá alakítható ! az más kérdés, ha valaki nem hisz bene akkor ez a konverzió nem jön létre ! Ezért nem sikerül mindenkinek pl szkeptikusoknak ! De az űrlények és legfőképpen a Reptoidok ezt használják. Mentálisan roppant fejlett egyedek.
Kérdésem az hogy az emberiségnek ez mikor fog általánosan elterjedt jözkincsé válnia ?
1. szerintem soha senki nem mondta hogy nem emelkedhet a levegobe gep max az emberek akik regebben eltek nem tudtak elkepzelni hogyam de szerintem 1900 korul mar bizonyitva volt a repules amikor a Wright fiverek bemutattak.Igaz ok csak a felhajtoero es a felszallast dolgoztak ki de az is valami.
2.Newtonnak igaza volt a gravitacio vonz a gravitacio maga nem lehet negativ (!) max a sotet anyag de az is taszito hatas nem gravitacio ha leejtesz egy ceruzat az is vonza a Foldet nem csak a fold a ceruzat de persze ceruza gravitacioja elhanyagolhatoan kicsi...
3.Kvantum elmeletek es Kvantumgravitacio alapjaba veve nem zarja ki a relativitas elmeletet !!!
4.az univerzum az tagul ez igaz de meddig ??? a nagy reccs bekovetkezhet ha az univerzum egyszer csak megall es elkezd zsugorodni megint egy anyagi szingularis pontbe (osrobbanas megint)
5.a Gravitacio az gravitacio vagy masnevel tomegvonzas ami ugyebar minket a foldon tart es a bolygokat es csillagok pedig a palyajukon...a holdra is hat centripetalis es centrifugalis ero ha az egyik megszunik akkor a palya modosul...
6.Teridogorbulet van a Newtoni fizikaban is csak nem annyira ismert ezek.
7.a Magia nem valos dolog nem vagy kepes a tudatoddal befolyasolni az elemeket illetve telekinezisre ha megis az valoszinuleg fejlett agy miatt ami biologia nem hokusz pokusz.Hiheted te azt hogy a foldnek nincs gravitacios energiaja megsem repulsz...
8.Sok es hatalmas hulyesegeket irtal elolvastal par elmeletet ami elmelet es nem teny (!) es koztuk az osszefuggeseket sem latod.es a valaszod nem nem szamoltak el a tudosok nagyon semmit es a szkeptikus azt jelenti hogy valamiben nem hiszunk mert nincs bizonyitek ha egy urleny latnek vagy elottem leszallna akkor termeszetesen elfogadom hogy vannak (igy is 99.9999999% lek az eselye az univerum nagysaga miatt).
Nézük sorjában :D
Ha én nem tudom, hogy ki az apukád akire szégyen hogy a fia ennyire sületlen a fizikához annak ellenére, hogy az állítólag még fizikus is lenne, akkor honnan tudnád hogy én nem vagyok fizikus ?
"De 50x leirjuk neked " a hülyeségeiteket, de erre nem voltam kíváncsi, hanem a kérdésre.
"1. szerintem soha senki nem mondta hogy nem emelkedhet a levegobe gep max az emberek akik regebben eltek nem tudtak elkepzelni hogyam de szerintem 1900 korul mar bizonyitva volt a repules amikor a Wright fiverek bemutattak.Igaz ok csak a felhajtoero es a felszallast dolgoztak ki de az is valami. "
De ! mondták, hogy nem emelkedhet a levegőbe a sűrűség miatt, de megdőlt láthatod.
"2.Newtonnak igaza volt a gravitacio vonz a gravitacio maga nem lehet negativ (!) max a sotet anyag de az is taszito hatas nem gravitacio ha leejtesz egy ceruzat az is vonza a Foldet nem csak a fold a ceruzat de persze ceruza gravitacioja elhanyagolhatoan kicsi..."
Nem vagy tisztában a fogalmakkal, mi az hogy a gravitáció nem lehet negatív ?? Ezt te sem tudod, az egy kölcsönhatás ember ! Nincsen előjele. :D Ez helyből elégtelen lenne már gimiben is.
Arról van szó, hogy Newton tévedett, mert nem tömegvonzás okozza a gravitációt legalábbis Einsteini Relatívitáselmélet szerint, és mostani állapot szerint sem.
"3.Kvantum elmeletek es Kvantumgravitacio alapjaba veve nem zarja ki a relativitas elmeletet !!!"
DE ! Éppenhogy kizárja azt ! Mert a Relatívitáselmélet szerint egy téridő deformáció mentén geodetikusok mentén halad az anyag az univerzumban és ez a gravitáció, míg a kvantumgravitáció szerint pedig egy gravitonnak nevezett elemi részecske fajta hatása okozza magát a gravitációt.
"4.az univerzum az tagul ez igaz de meddig ??? a nagy reccs bekovetkezhet ha az univerzum egyszer csak megall es elkezd zsugorodni megint egy anyagi szingularis pontbe (osrobbanas megint)"
NEM ! Az univerzum eddigi feltételezett állapota a fokozatos mértékű csökkent sebességű tágulás, aminek eredménye a nagy reccs, ha megáll, azonban kimérték a Supernova 1997 projectben hogy nincsen ilyen hatás, hanem eleve gyorsuló ütemben tágúl az univerzum ! Nem lesz nagy reccs sohasem, azaz összehúzódás.
"5.a Gravitacio az gravitacio vagy masnevel tomegvonzas ami ugyebar minket a foldon tart es a bolygokat es csillagok pedig a palyajukon...a holdra is hat centripetalis es centrifugalis ero ha az egyik megszunik akkor a palya modosul... "
Nem! A centripetális erő az egy tehetetlenségi erő és kifelé hat, a centrifugális erőt pedig más ún.szabaderők okozzák. A gravitáció eredetileg tömegvonzást jelent, de ma már eme kölcsönhatás általánosan elfogadott neve, még ha taszító erő is az.
"6.Teridogorbulet van a Newtoni fizikaban is csak nem annyira ismert ezek. "
Ez, akkora ökörség, hogy egy fizikus hátast dob ettől !!!!!
A téridőgörbület CSAK az általános relatívitás elméletben van, de SEHOL MÁSHÓL ! még a spec relatívitás elméletben sincsen és a kvantumgravitációban sincsen. Newtonnál csak tömegvonzás van, semmi görbület meg téridő meg aztán végképpen nem :D
"7.a Magia nem valos dolog nem vagy kepes a tudatoddal befolyasolni az elemeket illetve telekinezisre ha megis az valoszinuleg fejlett agy miatt ami biologia nem hokusz pokusz.Hiheted te azt hogy a foldnek nincs gravitacios energiaja megsem repulsz..."
DE ! A kvantummechanika, ami magában foglalja a klasszikus NEWTONI fizikát is magyaráz egy olyan lehetőséget, mely szerint a TUDATODDAL lehet az anyagra hatni !
8. Eszméletlen ostobaságokat írtál össze, mutasd meg apukádnak és fűzd hozzá, hogy nem haragszik a hangvételed miatt a kollega.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!