Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mikor fog eldőlni a szkeptikus...

Mikor fog eldőlni a szkeptikusok és a spirituális kutatók vitája?

Figyelt kérdés

Olvasom a fórumot és a szeptikusoknak mintha fogalmuk sem lenne a dolgokról és még büszkék is rá ! Mondjuk általában az ember a hiányosságaival nem szokott dicsekedni, de hagyjuk ezt.

Mikor jön el az a nap amikor leszáll egy UFÓ és az alienek a tudatlan embereket felvilágosítják az igazi tudományról ?

Olyan világ lesz majd, amikor tudományegyetemeken fogják az ezotérikusok tanítani a spirituális lélek kibontakozását, tisztelni fognak minket a szkeptikusok és a jóslás valamint az asztrológia tananyag lesz és vizsgázni kell belőle, mint a matekból vagy a fizikából és lesznek mágikus kísérletek, mint kémiából és ha nem tudod akkor megbuksz.

Az ufók fogják felnyitni az emberiség szemét, ha átadják nekünk a tudásukat, de mikor lesz ez ?

Kiderűl, hogy az ufó kutatóknak igazuk volt és lehet űrutazni, csak rosszúl gondolkoztak eddig a "tudósok". A salétromsavat kellett volna elegyíteni a kénsavval és máris bőven fénysebességfelett utazunk és nem lesz bajunk, mert a gravitációt sem értjukmost és elszámoltak valamit a földi szkeptikusok. Már nagyon várom ezt a pillatot, szted mikor jön majd el?

Kiderűl hogy vannak Reptoidok a főld alatt meg mindenféle lények. Kíváncsi vagyok erre az okos és dogós kérdésre, mit lépnek majd a kételkedők.

2012. febr. 22. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:

# 39

már 1 napja keres a megfelelőt, de tényleg nincs:D

2012. febr. 25. 13:06
 42/66 kris.king ***** válasza:
A tudósok sokszor tévedtek de a tévedésekből sok új dologra jöttek rá. A tudomány nem jár tévúton. Arról én is hallottam hogy a gravitáció taszításban is megnyilvánulhat de legtöbbször vonzásban nyilvánul meg.
2012. febr. 25. 13:42
 43/66 kris.king ***** válasza:
Én úgy tudom a viágegyetem nem a gravitáció hanem a sötét anyag vagy energia miatt tágul.
2012. febr. 25. 13:44
 44/66 anonim ***** válasza:
A sötét energiának van gravitációsan taszító hatása. Magának a gravitációnak nincs. Voltak próbálkozások ennek elérésére, amikor még nem ismerték a sötét energiát (Neumann-Seeliger, Yukawa), hogy a gravitáció nagy távolságokon taszító legyen, de ennek igazából nem volt reális oka. Azt, hogy márpedig a gravitáció taszít, fogalmam sincs, honnan vette.
2012. febr. 25. 13:49
 45/66 kris.king ***** válasza:
Az idegenek mondták neki akikkel minden hétvégén sörözget.
2012. febr. 25. 14:38
 46/66 anonim ***** válasza:
De ha sokat sörözget velük, akkor már nem idegenek, hanem ismerősök (((:
2012. febr. 25. 15:22
 47/66 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válszokat... DE! ŰRLÉNYEKNEK LENNIE KELL, MERT TÚL NAGY A VILÁG HOGY EGYEDÜL LEGYÜNK BENNEE! EZ LOGIKUS. A KÜLÖNBÖZŐ ASZTRÁLISLÉNYEKNEK MEG MÁGIÁNAK MEG HÓKUSZPÓKUSZOKNAK KÖZE SINCS AZ ŰRLÉNYEKHEZ!
2012. febr. 25. 15:54
 48/66 anonim ***** válasza:
ezzel nem azt mondom, hogy nem léteznek.. de pl. a reptoidok... nagy baromság..
2012. febr. 25. 15:56
 49/66 anonim ***** válasza:
kedves kérdező ebben az utlsóban egyetértünk
2012. febr. 25. 16:40
 50/66 anonim ***** válasza:
Gravitacio masik neve tomegvonzas szoval nem tudom mirol beszelsz hogy az miatt tagulna...a sotet anyag megint mas tobb mint valoszinu hogy az miatt tagulunk de meg soha senki sem latott "sotet anyagot".Tudod az urben a fenysebesseg is lassu de kensavval es saletromsavval nem fogsz urben utazni hidd el...Meg milyen Ufokra vartok ? az emberiseg magatol nem fejlodhet ? hat csak ratok kell nezni meg van a valasz ? de most komolyan hany eves vagy 11-12 ? ha meg idosebb keress baratnot...ha az urutazas olyan egyszeru lenne ahogy a hulyesegeket mondod akkor mar reg masik galaxisban lennenk...
2012. febr. 25. 16:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!