Szkeptikusok ehhez mit szóltok? A telepátia bizonyítéka?
Sokat próbáltak már a szkeptikusok vitába szállni a telepátiával és egyéb ESP-vel kapcsolatban és mindíg ott akadt el a beszélgetés, hogy nincsen bizonyíték. Hát mosttessék. A legegyszerűbb élőlényeknél a növényeknél sikerült kimutatni ezt a nemes kommunikáció fajtát.
Nem értem a vitát. Olyasmiről nehéz normálisan vitázni ami köztudomásúan és bizonyítottan NEM létezik. Más dolog a növények közötti elektromágneses, vagy bármi más kommunikáció, de ez nem telepátia szerintem. Ha egyáltalán közvetítő közeg nélkül létezik ilyesmi. Ha meg van közvetítő közeg, teljesen mindegy , hogy az a párás levegő vagy épp egy elektromos vezeték, bármi egyéb, akkor sem telepátia csak valami biológiai jelenség. Mellesleg növények nem kommunikálnak tudatosan, hiszen nincs is tudatuk, ez viszont valóban bizonyított TÉNY.
Aki negyven éves kutatási eredményekre hivatkozik amúgy is hiteltelen, de ettől még lehet, hogy kutatták és rá is jöttek, hogy tévút a dolog. Egyébként már újabb és újabb , továbbfejlesztett, jobb eszközökkel végzett, modernebb és felkészültebb kutatók, korszerűbb kísérletekben több-ezerszer próbálták volna igazolni a nem létezőt. KAMU
" Annyira földhözragadtak vagytok, hogy az borzalmas, már a VV meg győtike annyira belétek ivódott, hogy a csodát fel sem fogjátok ?!"
Régen a repülés is csoda lett volna. Ma már természetes..
"Teljesen tévúton jársz és azt sem tudod mi a telpátia ! Az gondolatátvitelt jelent."
khmm..
"A növények nem tudnak gondolkodni, nincs tudatuk."
Saját magadnak (vagyis a cikknek) mondasz ellent.
Kérdező te hülye vagy. Pedig én a pártodat fogtam :D
" A telepátia hatalmas erővel bíró természetfeletti jelenség, mert túlmutat a mai fizikai határain,----- lehetőség nyílik vele kommunikálni időben és térben korlátlanul, messzi földönkívüliekkel"
De buta :,D
"Mai fizikai határai" alatt mit értesz? Létezik telepátia most ebbe mi a nagy szám? MINDENKI hallott már olyat hogy pl: egymáshoz nagyon közel álló személyek vagy épp ikertestvérek vagy akármi megérezték ,hogy baj van a másikkal vagy hasonló. Ez pl ilyesmi. De voltak kísérletek , nem egy nem kettő ami erre vonatkozott , felőlem neten is utána lehet nézni ha érdekel a téma de ne várd hogy HITELESÍTETT legyen egy különben is lefordított dokumentum amit neten találsz. MEG OTT VANNAK A KÍNAI PSZICHOKÉMEK!
try to steal your mind's elation...
Egyre inkább kiderül, hogy a szkeptikusok gyakorlatilag teljesen analfabéták az ezotéria, a tudományok de még a racionális gondolkodás terén is.
"Létezik telepátia most ebbe mi a nagy szám?"
Az, hogy most bizonyítva is van !
"MEG OTT VANNAK A KÍNAI PSZICHOKÉMEK! "
Az a baj, hogy a CIA stb éppen a médiumok megbízhatatlansága miatt felhagyott az ESP alkalmazásával.
"MINDENKI hallott már olyat hogy pl: egymáshoz nagyon közel álló személyek vagy épp ikertestvérek vagy akármi megérezték ,hogy baj van a másikkal vagy hasonló. Ez pl ilyesmi"
Nem ! Mert amit írtál, az nem egyértelmű bizonyíték és nem reprodukálható, valamint az EPR paradoxonnal korreál, tehát nem minden ember között létezik. De ez a kísérlet általános érvényű dolog.
23-as, Én nem mondtam, hogy nincsen tudatuk a növényeknek, ne ad a számba a hülyeségeidet. Éppen azt mondtam hogy van nekik.
"Olyasmiről nehéz normálisan vitázni ami köztudomásúan és bizonyítottan NEM létezik"
Most bizonyítottam be, hogy LÉTEZIK a telepátia, ezzel kommunikálnak a növények :)
" Mellesleg növények nem kommunikálnak tudatosan, hiszen nincs is tudatuk, ez viszont valóban bizonyított TÉNY"
Nem ! Az a tény, hogy kommunikálnak, hiszen itt a NASA által végzett kísérlet is ezt bizonyította.
" Más dolog a növények közötti elektromágneses, vagy bármi más kommunikáció, de ez nem telepátia szerintem. Ha egyáltalán közvetítő közeg nélkül létezik ilyesmi. "
Itt a lényeg. Te semmit nem fogtál fel a kísérletből ! Zárt szobában egymástól szeparálva tudtak mommunikálni egymással, gondolatot és érzést cserélni, sőt az ember gondolatait is érezték ami nem ad le fiziológiás jelet ! Ez a telepátia, nincsen közvetítő közeg, nem is kell, az EPR kísérletnél sem kell közvetítő közeg.
Javaslom hogy olvassatok több fizikát, biológiát, spiritualizmust és egy kis elemi logika is jót tenne.
Kérdező, te hülye vagy csak nem forogsz.
"Most bizonyítottam be, hogy LÉTEZIK a telepátia"
HOL??? Az, hogy belinkelsz egy szerző nélküli, isten tudja honnan vett cikket, az NEM bizonyíték.
"Az a tény, hogy kommunikálnak, hiszen itt a NASA által végzett kísérlet is ezt bizonyította."
Értsd már meg, hogy nincsenek ilyen kísérleti eredmények. Én elhiszem hogy te nagyon szeretnéd, de sajnos akkor sincsenek. Olvass utána.
"Javaslom hogy olvassatok több fizikát, biológiát, spiritualizmust és egy kis elemi logika is jót tenne."
Ezt PONT TE mondod???
Milyen fizikában is van szó telepátiáról? Hol az a fizikakönyv?
Melyik biológia órán magyaráztak neked gondolatátvitelről? Milyen iskolában?
A logika azt mondja, hogy ha ez a dolog létezne, ha a NASA ezt bizonyította volna, akkor már régen vizsgálná a tudományos világ, már régen cikkeznének róla, hiszen ez egy akkora szenzáció lenne, hogy hónapokig megadná az alaptémát az összes hírcsatorna és újság számára.
Vagy szerinted annyira titkolják a dolgot, nehogy kitudódjon bármi is?
Mondd, szoktál te gondolkozni? :-D
Pedro
"és egy kis elemi logika is jót tenne."
Én meg ajánlanám neked az elemi iskolát.
Pedro szánalmasan együgyü vagy ! Látszik hogy az elemiveljöttök, mert még ki sem jártátok. Én egyetemet végeztem.
Ott linkeltem a NASA linkjét, már sokadszor most sem ismétlem meg. A wikipben is letőltheted.A stenford egyetem pedig egy tudomány egyetem méghozzá egy elit hely és nem szabadegyetem.
Éppen mivel a fizikában nem magyarázható a telepátia, ezért természuetfeletti jelenség, egyébként van azonnali távolbahatás a fizikában méghozzá közvetítő közeg nélkül, VAN ! Leírtab az előbb olvasd vissza, ami ugyanolyan mechanizmus alapján működik mint a Telepátia.
Már bizonyítást nyert a növényi telepátia, cikkeztek róla amikor még net sem volt. A 80-as években könyvekben olvastam először erről, azóta a soksukeptikusnak hála feledésbe is merűlt a kísérlet, de részben ennek a kísérletnek köszönhető hogy a CIA foglalkoztatott poarakutatókat.
"Vagy szerinted annyira titkolják a dolgot, nehogy kitudódjon bármi is? "
Igen ! Olvastam a 90-es években olyan NASA kutatási eredményeket,mely bebizonyította hogy a mars arc mesterséges eredetű és a marsi piramisok is, és ez tudományos lapban jelent meg az ŰR volt a címe. Majd azt hazudták, hogy minden természetes-
"Pedro szánalmasan együgyü vagy !"
Erre most inkább hadd ne mondjak semmit. :-D
"Én egyetemet végeztem. "
Nagy cucc. Én is.
És még rajtunk kívül sokan. De az egyetemet végzettek közül NAGYON KEVESEN hisznek ilyen marhaságokban. Te vagy az üdítő kivétel.
"A stenford egyetem pedig egy tudomány egyetem méghozzá egy elit hely és nem szabadegyetem. "
STANFORD. "A"-val.
"Éppen mivel a fizikában nem magyarázható a telepátia, ezért természuetfeletti jelenség,"
Ez úgy ahogy van hülyeség. Mivel minket a FIZIKAI világ vesz körül, minden jelenségnek van FIZIKAI magyarázata. Maximum még nem ismerjük - de ettől még létezik.
A természetfeletti az éppen az, ami nem illeszthető bele a minket körülvevő fizikai valóságba - tehát az az Úrral, vagy Istennel, esetleg istenekkel hozható összefüggésbe.
Minden egyéb dolognak VAN természetes fizikai magyarázata (beleértve az emberi tevékenységet is).
"A 80-as években könyvekben olvastam először erről,"
Ez lehet. Olvasni sok mindenről lehet.
"NASA kutatási eredményeket,mely bebizonyította hogy a mars arc mesterséges eredetű és a marsi piramisok is,"
Valamit félreolvastál. NEM BEBIZONYÍTOTTÁK, hanem lehetőségként felvetették. Baromi nagy különbség ám!
Nézz utána, mielőtt valami marhaságot leírsz...
""Vagy szerinted annyira titkolják a dolgot, nehogy kitudódjon bármi is? "
Igen ! "
Gratulálok! Ezek szerint TE hozzájutsz az ennyire titkos dokumentumokhoz is! Húúúúú, micsoda nagy fejes lehetsz!
Vagy esetleg a CIA különleges ügyosztályán dolgozik valamelyik rokonod? :-D
Megneveznél legalább EGY olyan tudóst, aki önként LEMONDOTT az ilyen kutatási eredményekért járó Nobel-díjról?
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!