Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek esetleg volt ilyen...

Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult story,nem velem,hanem a párommal történik s szeretnék segíteni rajta. 6 éve költözött be a házba ahol jelenleg is él,s a szobába a falon volt egy kereszt,amit levitt a pincébe,s akkor fura dolgok kezdtek el történni vele..amik mai napig is folytatódnak,s mintha egyre erősebb lenne mostanában. Rendszeresen,nem minden nap,de heti legalább 2x pontban éjjel 3kor megszokott ébredni egy ismétlődő álomra ami arról szól,hogy egy mocsaras részen keresztül bemegy egy házba s követi őt valami dübörgő léptekkel,nemrég megforfult álmában a lény felé s látta h fekete alak piros szemekkel....s mielőtt elérné őt felriad,s olyankor nagyon hideg szokott lenni a szobában,van amikor nem tudja felkapcsolni a villanyt,történt olyan,hogy a takarója teljesen máshol volt,papírok szétszórva a földön,stb. Látott már árnyat is elhaladni előtte,meg ehhez hasonló dolgok. Eléggé megviseli,mert nem mindig tud visszaaludni,fáradtan kell melóba menjen s lelkileg se könnyű neki... Történt-e már hasonló valakivel,s tudtok-e vmi tanácsot adni esetleg,hogyan szabaduljon meg ettől a dologtól?? Köszi előre is.
2012. márc. 21. 22:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

Az jó, ha szakember is látja, csak azért írtam, hogy nehogy baj legyen. Azt még elmondom, hogy azok akik hallucinálnak, tulajdonképpen saját maguk teremtik meg maguk körül a poklot, a "démonaikat" azáltal, hogy a félelmeiket kivetítik. Nem ismerik fel, hogy a saját kerálmányaikkal állnak szemben, és tehetetlennek, hatalomvesztettnek érzik magukat, pánikolnak stb. (Tünetei a zavartság, bámulás a "semmibe" - ekkor ők ott általában látni vélnek "valamit" vagy belső képeket látnak, visszahúzódás, extrém esetben agresszió)

Csak azért írom, hogy legyen rálátásod erről az oldalról is, hogy mi történik. Ha vele vagy, nem árt ha te is konzultálsz az orvossal, hogy mi az amire oda kell figyelni, mik azok a jelek amiből le lehet olvasni, hogy pl öngyilkosságra készül valaki. Így tudsz reajta maximálisan segíteni.

2012. jún. 28. 11:18
 62/65 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásod,amugy hasznos. Én nem zárok ki semmi lehetőséget ugyebár. Am amit mondtál,h zavartság meg bámulás a semmibe nála nemjellemző. Igazából teljesen normális s jófej ha nem veszek össze vele,olyankor jön elő a depressziója. Az ördögös dolog az meg hát álmában,meg az ördögüzés alatt. Am a pap szerint már nincs benne emrt utolsó 3 alkalommal nem jött elő,szal tudja már a fene :| Nemérdekel hogyan csak legyen már vége...
2012. jún. 28. 22:54
 63/65 A kérdező kommentje:
Eddig tartott. Az éjjel elájult s latinul motyogott vmit a démonról. Hát komolyan...ennek sztem sosem lesz vége.
2012. aug. 26. 12:19
 64/65 anonim válasza:
van valami új hír? jobban van már?
2012. dec. 3. 19:18
 65/65 A kérdező kommentje:
Azóta visszatért teljesen az álom,kb. fél évig volt mondhatni nyugalom az ördögűzés után. Ott laktam nála 1 hónapot a nyáron,mert am én más országban élek,és éjjelente volt,hogy megébredt, furcsa hangokat adott ki és olyan gonoszan tekintett rám,hogy azt hittem menten be*arok. Én azóta szakítottam vele,1 hónapja. Nem tudom,már féltem tőle,annyira megrémisztett a viselkedése,nem volt már meg a biztonságérzetem mellette amire szükségem lett volna.Lehet gyáva vagyok,de minden telhetőt megtettem azért,hogy ő ettől megszabaduljon. Amióta szakítottunk,beszéltem vele,s azt mondja,hogy mostmár teljesen visszatértek a régi dolgok. Az álmok,az éjjeli 3 órai felkelés,pl egyik éjjel az udvarán ébredt,a hóban,alsó gatyában,az ajtó bevolt zárva belülről és az összes kulcs a lakásban volt. Az ablakon kellett bemásszon. A fürdőszobába,ami kb fél méter széles,ha nem kevesebb. Jár templomba,de azt a papot nem tudja már felkeresni aki segített neki,mert egyszerüen a telefonszáma már nem él. És nem Budapesti pap volt. Kb ennyi. Talán tovább már többet nem fogok írni,mivel ha szakítottunk a kapcsolatot már nem tartjuk fenn.
2012. dec. 20. 16:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!