Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akinek esetleg volt ilyen...

Akinek esetleg volt ilyen tapasztalata tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult story,nem velem,hanem a párommal történik s szeretnék segíteni rajta. 6 éve költözött be a házba ahol jelenleg is él,s a szobába a falon volt egy kereszt,amit levitt a pincébe,s akkor fura dolgok kezdtek el történni vele..amik mai napig is folytatódnak,s mintha egyre erősebb lenne mostanában. Rendszeresen,nem minden nap,de heti legalább 2x pontban éjjel 3kor megszokott ébredni egy ismétlődő álomra ami arról szól,hogy egy mocsaras részen keresztül bemegy egy házba s követi őt valami dübörgő léptekkel,nemrég megforfult álmában a lény felé s látta h fekete alak piros szemekkel....s mielőtt elérné őt felriad,s olyankor nagyon hideg szokott lenni a szobában,van amikor nem tudja felkapcsolni a villanyt,történt olyan,hogy a takarója teljesen máshol volt,papírok szétszórva a földön,stb. Látott már árnyat is elhaladni előtte,meg ehhez hasonló dolgok. Eléggé megviseli,mert nem mindig tud visszaaludni,fáradtan kell melóba menjen s lelkileg se könnyű neki... Történt-e már hasonló valakivel,s tudtok-e vmi tanácsot adni esetleg,hogyan szabaduljon meg ettől a dologtól?? Köszi előre is.
2012. márc. 21. 22:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
majd ird meg mi történt , érdekelne....
2012. márc. 24. 11:49
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Nyugogj meg, ez nem ezo-s téma, jó válasz szerintem is ha megnyugtatásképpen visszateszi a keresztet.Az is jó ha a stresszt okoljátok, valószínű is, hogy az van a háttérben, ráadásul minél többet foglalkozik vele annál erősebben jelen van. Tudatalatti működés, a nappali feszültségek álomban történő feldolgozása... Másrészt az iszákos válaszban is van valami, ugyanis a májfunkció is okozhat nyugtalanságot, éber álmokat, sőt felébredést épp úgy kettő-három tájban. Nem feltétlenül az italtól.
2012. márc. 26. 17:12
 13/65 tél ***** válasza:
Mélyen együtt érzek veled! Velem is történt egy hasonló igaz régen. Örököltünk egyházat vidéken, abban az időben a háztól messze volt a "csapos" kút ezért egy 25l-es edényben vizet tartottunk. éjszakánként a fedő mindig meg-meg zördült rajta. Valakinek a javaslatára éjszakára egy kés döftünk az ajtóba én nem tudtam elaludni és kértem hogy húzzák ki. Tudtomon kívül a sötétben kihúzták majd csendesen vissza nyomták, én megnyugodtam és elaludtam. De tény az hogy meg szűnt a zörgés végleg!
2012. márc. 28. 08:51
 14/65 anonim ***** válasza:
Finom. Jó kis szelleme van. Ám nem lehet, hogy valamire figyelmeztetni akarja? Nem hiszem, hogy játszik vele, de én tennék valamit, mielőtt a dolgok elfajulnak. nem ilyen paranolmal activitere gondolok elsősorban, de..... égessen gyertyát, só a küszöb elé, az ablakpárkányra. És szenteltvíz....
2012. ápr. 1. 06:02
 15/65 A kérdező kommentje:
Na szóval. Álmában meglátott egy nevet s utána nézett,kiderüt hogy az az ember épitette a házat s ott halt meg. A pap volt és felszentelte a házat,elmondott imát azért az emberért..és nem szünt meg s nem változott semmi. :/ Egyik éjjel ott aludtam nála s ugyancsak megébredt s úgy érezte,hogy rohadt hideg van,reszketett nagyon,s én semmit nem éreztem,minden teljesen normális volt. Szerintetek,ha tényleg szellem, akkor az ilyet,hogy lehül a levegő nem kéne én is érezzem? Annak ellenére h talán nemvok erre érzékeny..ugy érzem,hogy ez inkább neki vmilyen psichikai problémája mostmár. Csak az a furcsa,hogy igy manifesztálódik... nem értem,hogyan tudnák segiteni rajta mostmár végképp. várom a további válaszokat,tanácsokat. :(
2012. ápr. 5. 21:58
 16/65 A kérdező kommentje:
Ja amúgy sót már tett az ágya köré,meg gyertya,füstölő minden ki volt próbálva...mellesleg az is furcsa,hogy azt a nevet megálmodta s életében nem hallott róla. Én eddig úgy tudtam,hogyha a szellemek zaklatják az embert akkor azért van,hogy az emberek segítsenek rajtuk,hogy átlépjenek a fénybe. Nos ez megtörtént,pap által. A dolog nem szünt meg,mellesleg am se tünik jószándékúnak a dolog. De ha démon akkor meg mi köze van az emberhez aki ott meghalt. Semmit se értek.
2012. ápr. 5. 22:02
 17/65 A kérdező kommentje:
Ja és a keresztet azért vette le anno mert nagyon rossz érzése volt vele kapcsolatban s nagyon zavarta,hogy ott van. Azt már nem tudja visszaszerezni. Mind felejtem el de adok majd neki egy keresztet én,egy másikat,hátha az vmit segít mégis.. :/
2012. ápr. 5. 22:04
 18/65 A kérdező kommentje:
És az,hogy nem ezotéria téma,oké de most hova írtam vna mégis? A szerelem-szexhez? XD Lehet többen olvasták vna. :/
2012. ápr. 5. 22:11
 19/65 Napkiraly ***** válasza:
attól hogy rossz érzése volt a kereszttel szembennem biztos hogy le kellett venni. Egyébként aki építi a házat az nem biztos hogy fénybe akar lépni és az is lehet hogy kötődik a házhoz, magáénak érzi azt. Netán a barátod meg is változtatott valamit... Lépjen le onnan egy időre
2012. ápr. 6. 00:07
 20/65 anonim válasza:

Szia!

Én hívő ember vagyok. Istenben hiszek, nem a vallásokban. Én azt gondolom, hogy a Sátán valamiért nagyon támadja a barátodat. A (fizikai) kereszt pedig nem ér ellene semmit. Ami használ, az az ima. Adjatok hálát Istennek azért, amitek van. Pl. hogy van hol dolgozni, van mit enni, van hol lakni. Ezután kérjétek meg, hogy segítsen nyugalomban tölteni az éjszakákat az otthonotokban, és védje meg a Sátán támadásától. Azt pedig nem hiszem, hogy nem hisztek Istenben. Ha az egyik létezik, akkor a másik is. :-)

2012. ápr. 8. 01:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!